Yhdistyksen kirjanpito

(1/5) > >>

HannaR:
Täällä kun on monen alan ja yhdistyksen väkeä, nyt tarvittaisiin suosituksia hyvästä ja yksinkertaisesta kirjanpito-ohjelmasta. Tietysti mielellään ilmainen, mutta myös vinkit edullisista vaihtoehdoista otetaan huomioon.

Tarkoitus olisi tehdä pienehkön (n. 100 jäsentä) kirjanpito, tilinpäätökset jne, eikä yhtään haittaisi, jos ko. ohjelmassa olis jäsenrekisteri ja sähköisten laskujen lähetysmahdollisuus tai ainakin laskujen kirjoitusmahdollisuus...

Nyt olis oikea paikka neuvoa neitoa hädässä

juhal:
http://www.ilmaisohjelmat.fi/kirjanpito

http://www.ilmaisohjelmat.fi/laskutus

Tuolla Tappiolla tiedän tehdyn muutamankin yhdistyksen kirjanpitoa. Laskutuksista ei niinkään kokemusta.

Jämäkämpää jäsenrekisteriä esim tuolta ->http://www.bitti.fi/

hynkel:
netti-jäserillä ja netti-taserilla saa myös jotain aikaiseksi, voivat tosin ylittää tarpeet. toisaalta ainakin jäsenrekisterin hallinta ja reskontra on kohtuulliset tolkullisesti toteutettu. yhdistyksen taloudellisen toiminnan laajuus sanee paljolti sen, millaiset työkalut esimerkiksi reskontraa varten pitää olla käytössä.

HannaR:
thanks, tuon tilittimen ajoinkin jo koneelle, mutta jostain syystä (ehkä en osaa, ehkä ei oo mahdollisuutta) en saa muutettua tilikarttaa meidän tilikartan mukaiseksi... Tarvii vielä pöhkiä, se vaikutti muuten ihan järkevältä...

Mutta lisää vinkkejä otetaan edelleen vastaan...

teepee1972:
Vaimon pikku toiminimi pyörii hyvin oheisen linkin laskutusohjelman avulla: (ylläpito asiakkuus tosin maksaa muutaman kympin vuodessa mutta sen suurin etu taitaa olla mahdollisuus päivittää ohjelmaa uuteen versioon helpommin)

http://liiketoimintasovellus.fi/esittely/miksi_arkhimedes/ilmainen_laskutusohjelma/

Navigation

Up one level

Next page