FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
06.04.20, 03:56

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  FsRecorder ei asennu
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FsRecorder ei asennu  (Read 1006 times)
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1357
Date Registered: 13.08.12

FsRecorder ei asennu
« on: 25.01.13, 12:48 »

Mul on ongelma FsRecorderin kaa. Laitan sen asentuun FSX:n kansioon. sit tulee errori ja Se pitää aloittaa alusta. Mikä tässä on vikana?

Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6487
Date Registered: 27.10.01

Re: FsRecorder ei asennu
« Reply #1 on: 26.01.13, 13:54 »

Mitä mahtaa moinen error sanoa?
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1357
Date Registered: 13.08.12

Re: FsRecorder ei asennu
« Reply #2 on: 26.01.13, 17:48 »

Nyt on ongelma korjattu. En vain tiedä voiko tiedostot tallentaa .avi muodossa.

Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5490
Date Registered: 14.12.05

Re: FsRecorder ei asennu
« Reply #3 on: 26.01.13, 17:57 »

Nyt on ongelma korjattu. En vain tiedä voiko tiedostot tallentaa .avi muodossa.

Eipä taida onnistua.

http://www.fs-recorder.net/

Jos haluat toistaa niitä videoita muuallakin kuin simussa, hanki joku "third party" video-softa. Niitä on (muistaakseni) ilmaisia ja kaupallisia. Fraps on hyvä kaupallinen (payware) ohjelma, joka ei hirveästi maksa.

Pekka

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Joona Väisänen
Offline Offline

Posts: 6487
Date Registered: 27.10.01

Re: FsRecorder ei asennu
« Reply #4 on: 26.01.13, 22:41 »

Toi FSRecorderhan tallentaa vain sen lennon "lentona" FS:ssä ja sitä voi sitten katsella siellä uusiksi tai laittaa videon pyörimään vaikka haamukoneena ja lentää itse sen rinnalla. Se sisältää lähinnä lentotiedot.  Se ei siis tee minkäänlaista videota.
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1357
Date Registered: 13.08.12

Re: FsRecorder ei asennu
« Reply #5 on: 27.01.13, 07:54 »

Eipä taida onnistua.

http://www.fs-recorder.net/

Jos haluat toistaa niitä videoita muuallakin kuin simussa, hanki joku "third party" video-softa. Niitä on (muistaakseni) ilmaisia ja kaupallisia. Fraps on hyvä kaupallinen (payware) ohjelma, joka ei hirveästi maksa.

Pekka



Kyllä minulta Frapsi löytyy kun YouTube videoitakin teen. Mutta frapsi pätkii fsx videot miljoonaan osaan.

Kirmo Liukko
Offline Offline

Posts: 461
Date Registered: 06.01.12

Re: FsRecorder ei asennu
« Reply #6 on: 27.01.13, 08:03 »


Kyllä minulta Frapsi löytyy kun YouTube videoitakin teen. Mutta frapsi pätkii fsx videot miljoonaan osaan.
Mutta kun ostat sen täyden version ja käytät sitä, ei videoiden pitäisi pätkiä. Sulla on kai demo?

LAPL(S)
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1357
Date Registered: 13.08.12

Re: FsRecorder ei asennu
« Reply #7 on: 27.01.13, 08:09 »

Mutta kun ostat sen täyden version ja käytät sitä, ei videoiden pitäisi pätkiä. Sulla on kai demo?

Ei ole demo. Yritän tänään kuvata pienen fsx tutoriaalin.

Lauri FIN918
Former member
Re: FsRecorder ei asennu
« Reply #8 on: 27.01.13, 08:19 »

Mutta kun ostat sen täyden version ja käytät sitä, ei videoiden pitäisi pätkiä. Sulla on kai demo?

Kyllä mullakin on ostettu ja hirveä fps syöppö on.
Kirmo Liukko
Offline Offline

Posts: 461
Date Registered: 06.01.12

Re: FsRecorder ei asennu
« Reply #9 on: 27.01.13, 08:36 »

Kyllä mullakin on ostettu ja hirveä fps syöppö on.
Pystyt kai nauhottaa siihe 4GB:n rajaan asti? Vai katkaseeko?
Mulla ainakin demossa katkaisee 30 s. pätkiin.
Ja netissä ainaki lukee että täysversiolla voisi nauhoittaa niin pitkään kuin haluaa. http://gaming.stackexchange.com/questions/34249/what-are-the-limitations-of-the-free-version-of-fraps

LAPL(S)
Lauri FIN918
Former member
Re: FsRecorder ei asennu
« Reply #10 on: 27.01.13, 08:40 »

Pystyt kai nauhottaa siihe 4GB:n rajaan asti? Vai katkaseeko?
Mulla ainakin demossa katkaisee 30 s. pätkiin.
Ja netissä ainaki lukee että täysversiolla voisi nauhoittaa niin pitkään kuin haluaa. http://gaming.stackexchange.com/questions/34249/what-are-the-limitations-of-the-free-version-of-fraps

Aaa. Siis ei oo sitä automaattista videon katkaisua.
Kirmo Liukko
Offline Offline

Posts: 461
Date Registered: 06.01.12

Re: FsRecorder ei asennu
« Reply #11 on: 27.01.13, 08:54 »

Aaa. Siis ei oo sitä automaattista videon katkaisua.
Ei ainakaan pitäis olla täysversiossa...
Vai mitä tolla meinasit, meni multa vähän ohi.   Tongue

Eli sulla on täysversio joka katkasee nauhotuksen?

LAPL(S)
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1332
Date Registered: 19.06.10

Re: FsRecorder ei asennu
« Reply #12 on: 27.01.13, 08:55 »

Jos se pitää aktivoida ostamisen jälkeen? Aika usein on niin että kopsataan koodi ostokuitista ja syötetään ohjelmaan ja sitten siitä tulee täysversio.
Lauri FIN918
Former member
Re: FsRecorder ei asennu
« Reply #13 on: 27.01.13, 09:01 »

Ei ainakaan pitäis olla täysversiossa...
Vai mitä tolla meinasit, meni multa vähän ohi.   Tongue

Eli sulla on täysversio joka katkasee nauhotuksen?

 laugh. Täysiversio käytössä. Ei katkaise, kuten demossa. Parempi?
Kirmo Liukko
Offline Offline

Posts: 461
Date Registered: 06.01.12

Re: FsRecorder ei asennu
« Reply #14 on: 27.01.13, 09:05 »

laugh. Täysiversio käytössä. Ei katkaise, kuten demossa. Parempi?
Kyllä.  Grin

LAPL(S)
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1357
Date Registered: 13.08.12

Re: FsRecorder ei asennu
« Reply #15 on: 27.01.13, 09:56 »

Testasin äsken kuvata frapsilla. ei pätki enää.


Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4693
Date Registered: 13.04.09

Re: FsRecorder ei asennu
« Reply #16 on: 27.01.13, 09:58 »

P.S. Anteeksi offtopicista mutta kuka haluaa pelata GTA IV mun kaa? Grin

Oiskohan tämä parempi paikka?  Roll Eyes
Alex Lund
Offline Offline

Posts: 1357
Date Registered: 13.08.12

Re: FsRecorder ei asennu
« Reply #17 on: 27.01.13, 09:59 »


Jones
Former member
Re: FsRecorder ei asennu
« Reply #18 on: 27.01.13, 10:04 »

Se frapsi missä ei ole recordauksen rajaa on piraatti fraps. Maksamalla frapsin voit ladata aina uuden version ja uusimalla tosiaan pystyy nauhoittamaan, vaikka tunnin putkeen.
Muuten se pätkäsee ne 4.5gb tiedostoiksi.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1