turbulenssin mallinnus simulaattorissa

(1/2) > >>

Transisto:
Tälläinen on muhinut mielessä pari päivää. Voisiko turbulenssia mallintaa ilman motionia pelkkää penkkiä liikuttaen tosi lyhyellä, max 2cm matkalla.
Akselit:
- eteen/taakse
- sivulle
-ylös/alas

Liikeratojen tulisi olla mahd. lyhyitä jotta illuusio rungon liikkumisesta olisi mahd. realistinen verrattuna visuaaliin ja ympäröivään runkoon.

tigert:
Mitäs jos generoit eri taajuuksisia tosi matalahertsisiä sinikäyriä, esim. Audacityllä tais saada moisia, ja kokeilet miltä ne tuntuu buttkickerin kautta...? Jos niitä miksailemalla sais jotain, tai sit kokeilee vaikka leijonan karjuntaa tms eri taajuuksilla soittaen. Syntsa kiinni kickeriin ja kokeilemaan.. 

Hyppivä penkki saattaa olla hyvä tai huono kokonaisuuden kannalta, sitä tietty ei tiedä kuin kokeilemalla että miten aivot moisen kokevat.

//T

Transisto:
Toinen hauska idea olisi rakentaa suoraan simun runkoon sellainen random -turbulenssi generaattori joka menisi päälle heti ilmaan lähdettyä ja muljuttaisi koppia täysin riippumatta simun omasta säästä.
Jostain potikasta voisi vääntää tuohon sitten halutessaan enemmän tai vähemmän ruutia.  Joku riittävän tehokas ilma/kaasujousi joka liikkuisi ylös/alas esim. vain 2cm matkan keikuttaisi koppia jo riittävästi.
Ongelmana lienee se, että ratkaisun pitäisi kestää melkoista pienelle pinta-alalle kohdistuvaa painoa (runko + matkustajat).

Joku tälläinen 1500kg kestävä sähkötunkki:
http://www.vapaa-aika.com/ajoneuvoihin/alustatarvikkeet/vararengastelineet/wagenheber-carlift.html

Arduinon kautta joku random virta mikä satunnaisesti liikuttaisi tuon kaukosäätimen up/down-painiketta. 

tigert:
https://sites.google.com/site/mf2012theviper/Mutta vakavasti ottaen, jos tuo buttkicker toimisi, ratkaisu olisi aika nätti. Muut vaihtoehdot ovat aika pelottavia homman mutkikkuuden suhteen

//T

teuro:
Kompressori + releventtiili ja rekasta sopiva ilmajousi. Tuosta voi vaan tulla turhan hidasta turbulenssin mallinnukseen? Toisaalta tuollainen yhyehkö matka saattaisi vielä onnistua.

Navigation

Up one level

Next page