The Atlantic Crossing - 24. helmikuuta

(1/1)

Nikop:


IVAO Finlandin on ilo ilmoittaa, että olemme tänä vuonna mukana yhdessä koko IVAO:n suurimmassa tapahtumassa! Tänä vuonna useat divisioonat ovat mukana järjestämässä tapahtumaa, ja yhdessä lähdemme koko Euroopan voimin valloittamaan Pohjois-Atlantin ilmatilaa.

IVAO USA ja Kanada tarjoavat eurooppalaisille lennonjohtoa saapumiskentille Washingtoniin ja Philadelphiaan, sekä aluejohtoa matkan varrelle.

Suomalaiset, Helsingistä lähtevät lentäjät reititetään Shanwickin ja Ganderin kautta Atlantin ylitykseen. Kyseiset alueet tulevat olemaan täynnä lentäjiä, joten voit odottaa suuria liikennemääriä ja realistista toimintaa!

Koska lentäjiä on tulossa useasta eri maasta, on jokaiselle divisioonalle annettu oma tuloaikansa Pohjois-Atlantille. Näin pyritään saamaan lentäjät samanaikaisesti valitsemalleen lentoasemalle USA:ssa.
Suomalaisten tulisi pyrkiä pyytämään selvitystä Atlantille kello 16-16:30z (18-18:30 Suomen aikaa). Aikataulu on tiukka, koska lennonjohtajat haluavat jakauttaa jokaisen divisioonan omalle reitilleen.
(Huomioitavaa: kyseinen aika on lennonjohtoselvityksen pyytämiseen Atlantille, jolloin lennon tulisi olla jo hyvää matkaa ilmassa!)

Haluamme kannustaa lentäjiä lentämään divisioonan sisäisessä porukassa samaan kohteeseen, jotta kaikilla olisi mahdollisimman hauska tapahtuma.


Reitit kummallekin lentokentälle julkaistaan tapahtumapäivänä, 24. helmikuuta!

Kartat, maisemalisäosat, reitit ja ohjeet lentäjille saat IVAO UK:n nettisivuilta:
http://ivao.co.uk/events/175

Toivotamme lentäjämme oikein lämpimästi tervetulleeksi tapahtumaan. Tästä ei kannata jäädä paitsi!

Lennonjohtoilmoittautumiset
aleksi.linden@ivao.aero

Parhain terveisin,

IVAO Finland

macklin:
Moro!
Täytyy tulla mukaan. Ainoa huono tässä on tuo aikataulutus kauimpaa lähtevät lähtevät myös myöhemmin. Itse lähden kyllä aikaisemmin jos ei kelpaa niin saa olla en rupea lentämään aamun tunteina.

jukka

lekale20:
Quote

Lennonjohtoilmoittautumiset
aleksi.linden@ivao.aero


Vielä on lennonjohdossa tilaa! Tätä tilaisuutta ei kannata missata, joten rohkeasti yhteyttä

Lisäyksenä, Suomessa lennonjohtoa tullaan tarjoamaan klo 1430LT alkaen.

Navigation

Up one level