Keskustelua liikenteestä

<< < (2005/3033) > >>

ilmailukärpänen:
Quote

Mites tämä:

Ja tässä vielä tällänen...  sitä hyvää palvelua bussikuskilta! Ehkä tollasen jälkeen turha odottaa sitä tervehdystä...Kyllä hakemalla löytää, jos haluaa. Samalla logiikalla voisi suhtautua kaikkin Fiiattikuskeihin mulkkendaaleina, jos yksi käyttäytyy huonosti.
Onko maailma tosiaan noin mustavalkoinen? No, kai se on helpompaa...

Pe7e:
Quote


Kyllä hakemalla löytää, jos haluaa. Samalla logiikalla voisi suhtautua kaikkin Fiiattikuskeihin mulkkendaaleina, jos yksi käyttäytyy huonosti.
Onko maailma tosiaan noin mustavalkoinen? No, kai se on helpompaa...

Ei tarvinnut hakemalla hakea, noi vaan iskenyt tuolta silmään kun töissä tuota varttia tulee lueskeltua. Nyt muistutit kun laitoit tuon oman linkkis... Taannoin kun oli puhetta siitä bussikuskien palvelusta ja moikkaamisesta yms...  ja tuo taksijuttu ihan vaan sen takia kun se on mulle se punanen vaate.. eiku vai mitenseoli... yllättäen se oli taas se taksi joka oli ainoa joka ei antanut tilaa... tällä kertaa kolahtikin omaan nilkkaan

kille:
Quote

Ja tässä vielä tällänen...  sitä hyvää palvelua bussikuskilta! Ehkä tollasen jälkeen turha odottaa sitä tervehdystä...


Jeesus miten avuttomia itkuiitoja sitä onkin ollut matkustajina. Pukeutuisivat kunnolla.

kille:
Sama linja ehdottomasti Suomeenkin!

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Norjalaisnuorukainen+ei+saa+ikin%C3%A4+ajokorttia/1135261909986

Joona:
Quote

Bussidominoa


Tuosta linkistä

Quote

Päin 103:a törmänneen 550:n tuulilasi rikkoontui. 103 jatkoi matkaa, mutta 550 jäi seisomaan pysäkille. Silminnäkijän mukaan bussin jäähdytysnesteet olivat valuneet ulos.

Eikös nykypäivänä ole kaikissa busseissa moottori joko takana tai keskellä? Ei kai missään nykyaikaisessa ole moottorissa. Silti jäähdytysnesteet valuivat keulasta ulos. Aika pitkän matkan kiertää

Navigation

Up one level

Next page

Previous page