Keskustelua liikenteestä

<< < (2013/3033) > >>

Joona:
Quote

Sitäpaitsi miten tuo eroaa siitä, että kaupassakin voi maksaa vaikka sen 50 sentin tikkarin sillä 50e setelillä. Pölliikö ne narkkarit sieltä niitä vaihtorahoja sen enempää? Ja voin kertoa, että maissa joissa joukkoliikenne toimii, on busseissa samanlainen "kassa" kuin kaupoissakin (tosin pienemmässä koossa), eli ne rahat on ns. lukkojen takana. Eikä siinä tiskillä kuten täällä. Ja siellä myös se kuski ottaa ja vaihtaa vaikka jokaiselle sen 50e setelin jos on tarvis.


Kaupassa on vartiointi ja enemmän käteistä kuin yksittäisessä linja-autossa. Sitä voi myös tarvittaessa pyytää lisää tai käydä vaihtamassa jossain. Muistahan myös, että Suomessa joukkoliikenne toimii erittäin hyvin etenkin pääkaupunkiseudulla. Poikittaisliikenne on vain aika heikkoa mutta jos pitää päästä jostakin Helsingin keskustaan tai toisinpäin, toimii erittäin hyvin.

rsuomi:
Quote

Ja sellanen kuski kenellä on MUNAA, huutaa perään...


... ...

Pe7e:
Quote

... ...

Osuiko herkkään kohtaan?

rsuomi:
Quote

Osuiko herkkään kohtaan?

Petri....

juksii:
Quote

No vöi miten ikävää. Voin kertoa että monissa maissa joissa joukkoliikenne toimii, ei mitään vaihtorahoja edes jaeta.


Monissa maissa joissa joukkoliikenne toimii voi ostaa sen lipun automaatista ennen bussin tuloa pysäkillä tai sitten ostaa automaatista bussissa. Saisi yleistyä suomessakin toi tapa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page