Keskustelua liikenteestä

<< < (2049/3033) > >>

Sami Aaltonen:
Quote

Kynnöspeltoki on tasaisempaa kuin tiet pk-seudulla...dösästä saa keräillä tekohampaiden kappaleita  .


Ei se kyntöpelto hampaita irrota bussissa. Meteliä vaan tulee kun hakkaa niin pahasti.
Varmasti paljon mukavempia ne kadut on ajaa jollain pikkuautolla, joka ei mene suoraan ollenkaan ja pomppii minne sattuu.

55-HO:
"Bussi liukui taksin perään Helsingissä".....

tom_joke:
Quote

Itäisessä Suomessa tiet oli hoidettu 90-luvulla ihan ok. Ainakin ne tieosuudet, joita tuli silloin tällöin suhailtua


5-tie vai 6-tie? Kyllä siellä samanlaista perunapeltoa oli lähes kaikki pienemmät tiet, mitä nyt manskut yms ovat. Yksi syy myös tähän että nuo tiet tuntuvat "karmeilta" on nykypäivän trendi autojen alustoissa. Pitää saada jäykkäalustaisia ja matalia koska se on urheiluauton piirre. Omalla Chryslerillä ei ole mitään ongelmaa ollut ajella noita katuja, kunhan on pitänyt vauhdin maltillisena ja turvavälit sopivina. Toista oli kun jouduin erään sporttibemarin kyytiin, niin meinasi tosiaan hampaat hajota toisiinsa vasten hakatessa. Mitä järkeä on jäykästä alustasta ja iskareista, kun suomessa ei edes sellaisia vauhteja saa ajella, missä ne ovat loistossaan?

tom_joke:
Quote

Aika huono provo. Anyway siellä itäisessä Suomessa se lumi ei muutu niin pahasti "tomusokeriksi" joka sitten jäätyy ja tekee tiestä ihmeellisen perunapellon. Johtuen ihan siitä, että vuorokaudessa sielläpäin ei mene autoja niin paljon kun täällä..


Ai siitäkö tuo "tomusokeri" johtuikin??  Mä oon luullut ihan muuta!

Sami Aaltonen:
Mannerheimintie on tällä hetkellä sellasessa kunnossa, etten ole edes viime talvena noin pahassa kelissä ajanut.
Hesperian puisto - Tullinpuomi väli kaupungista pois päin ajattaessa on lähes koko matkalta paksun kovan jään peitossa, jonka päällä on lunta enemmän tai vähemmän. Ei mitään pitoa, mihinkään suuntaan. Joten jos sielä päin ajelette niin kiire pois.

Ihmiset on vielä niin hulluja, että juoksevat punaisiin ehtiäkseen päivän viimeiseen sporaan aamu 7 aikaan; kun olet hädin tuskin kerrennyt suojatien yli; ei muuta mutta mitäs sitten jos perä lähteekin sopivasti irti ja heilahtaa sivusuunnassa kun kiireinen aamutöihinmenijä koittaa hinnalla millä hyvänsä keretä sporaan, joita ei tule enää toisia 7 jälkeen?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page