Keskustelua liikenteestä

<< < (2057/3034) > >>

Unzki:
Quote

rengaiden käyttöikä olisi noin 4 vuotta

Kuullostaa aika paljolta, varsinkin kitkarenkaisiin. Toki riippuu siitä, että paljonko niillä renkailla ajetaan talven aikana, mutta perheessä on ollu tapana vaihtaa aina toisen talven jälkeen uudet talvirenkaat alle (nimenomaan kitkat) ja jo silloin eron huomaa aivan selkeästi, vaikka sitä kulutuspintaa olisi tosiaan jäljellä Nastarengas ei ole niin kriittinen, mutta kitkat pitää olla todella hyvässä kunnossa, että ne toimivat parhaalla mahdollisella tavalla.

Sami Aaltonen:
Quote

haha, 12 miestä kalustoineen töissä Taas saa olla tyytyväinen, ettei asu Helsingissä. Näyttää kovasti siltä, että Helsingin tienhoito on pelkkä vitsi.


No joo en kommentoi tohon vitsiin, mutta kuinka moni omaa traktori kortin tai ammattipätevyyden, vai tarvitaanko siihen vielä sellasta?
Ei niitä jätkiä ihan tosta vaan töihin oteta, paikkaamaan miespulaa tänäpäivänä. Traktori kortti pitää ainakin olla.

JiiHoo:
Mulla yksi kaveri tekee noita hommia Helsingissä. Ne paiski ennen enemmän, mutta sitten Helsinki laittoi niille tuntikaton.
Noista koneista ei riitä se että on kortti, pitää olla ajolupakin. Yleensä niillä on koneetkin ns. omia, joilla ei muut juuri ajele.

matskupu:
Quote

Traktori kortti pitää ainakin olla.


Traktorin ajo-oikeus sisältyy kaikkiin ajokorttiluokkiin A1:stä eteenpäin eli erillistä korttia ei tarvita.

Tietysti ammattitaito ei tule kortin kanssa, mutta jotainhan asialle olisi tehtävä. Kuulostaa erittäin huolestuttavalta, että Helsingin tienhoito on noin huonossa jamassa.

dc10-30:
Helsingissä kaikki rahat menevät vain pröystäilyyn, metroihin ja muihin. Metrolle ei loppujen lopuksi ole aitoa tarvetta. Tyhjää täys paitsi ne pari tuntia "ruuhkaikaan". Lopettivat bussi linjoja aikanaan jotta saisivat matkustajia metrolle. 

Muuten kirjoitan nyt tähän ketjuun vaikka aiemmin oli puhe muusta. Mutta minunhan asia se on... 

Quote

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Runsas+lumisade+pakottaa+Helsingin+poikkeustoimiin/1135262320354

Helsinki joutuu turvautumaan runsaiden lumisateiden vuoksi poikkeustoimiin. Apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri ja kaupungininsinööri Raimo K. Saarinen kiersivät lauantaina eri puolilla kaupunkia tutustumassa lumen aiheuttamiin ongelmiin erityisesti liikenteelle.

Eikös niin pitäs muutenkin tehdä ilman erityistilanteita. Vai istuvatko vain siellä toimistossaan yleensä. Istuvat pää pilvissä ja suunnitelevat metroja ja kehäratoja, ja lopettavat päiväkoteja, kouluja säästävät kaikessa yms. Kun kaikki raha menee pröystäilyyn. 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page