Keskustelua liikenteestä

<< < (2061/3033) > >>

teroe:
Quote

Vantaalla tiet on kunnossa. Helsingin puolella homma on aivan sekaisin. Ja taksikuskien mukaan Espoo on myös kunnossa.


Kiitos tiedosta, hyvä tietää. Täältä maaltapäin katsottuna Espoo ja Vantaa tuppaavat vaan olemaan yhtä ja samaa "helsinkiä". 

nosturimies:
Quote

Kaiken tosiaan saa jämähtämään paikalleen, nolla hankeen jos niin haluaa. En tiedä tosiaan miten jengi ajelee sitten, miettivätköä sen enempää mitään missään kun ajavat ja löytävät itsensä sitten ojasta tai jäävät paikalleen mäkeen kun viereinen auto lähtee ilman ESP systteemejä ongelmitta eteenpäin....
Jos ennen ajettiin kesärenkailla talvet, ja nyt kitkatkaan ei toisille riitä, saati nastatkaan ei auta pysymään pois ojista, kuten eilisessä kelissä nähtiin. Niin ei se nyt enää renkaista ole kiinni. Se on ihan tyhmyydestä kiinni, jos tiellä ei pysy.Jos ei ennen ole nähnyt jäätä muualla kuin pakastimessa. Nyt kun sitten onkin joka paikka lumen ja jään peitossa niin on siinä ajotaidottomalla Etelä-suomalaisella huulipyöreänä   Sitten nämä "maanteiden ritarit"  soittelevat pitkin päivää radiokanaville ja valittelevat liukkaista keleistä. Täähän on ihan normaali talvi keli, tulee lunta ja pikkasen tuuleskelee samalla.

karantan:
Quote

Vaan eikös Helsingissä joku aika sitten todettu, ettei täällä enää sada lunta niin myytiin iso osa kalustoa pois.


Kalustoreservin puolustajia saa etsiä kivenkoloista vähälumisina talvina. Ja hulluudeltahan se varmasti vaikutti talvina kun lunta oli vähän tai ei ollenkaan. Sen kyllä ymmärrän täysin, että resursseja ei mitoiteta ennätystalvien mukaan.

Mutta kummasti näyttää pakkanen jäädyttävän joidenkin tapauksessa myös järjen. Eilenkin joku sankari veti Pösönsä parkkiin erään talon portin eteen. Talon asukkaat epäilemättä kiittävät kun sisäpihalta ei pääse ulos. Mutta väliäkös muilla, pääasia että oman auton saa johonkin.

fishu:
Quote

Jos ei ennen ole nähnyt jäätä muualla kuin pakastimessa. Nyt kun sitten onkin joka paikka lumen ja jään peitossa niin on siinä ajotaidottomalla Etelä-suomalaisella huulipyöreänä   Sitten nämä "maanteiden ritarit"  soittelevat pitkin päivää radiokanaville ja valittelevat liukkaista keleistä. Täähän on ihan normaali talvi keli, tulee lunta ja pikkasen tuuleskelee samalla.


Täällä ei ole ainoastaan jäätä vaan kasapäin lumisohjoa. Muualla maassa sentään lumet aurataan pois teiltä. Viime talvena Oulussa käydessä oli viikonloppuna heti aamusta läjä lunta aurattu pois, muualtakin kuin pääväyliltä. Täällä lunta ei saada pois edes viikossa.

mmniemi:
Quote

lumisohjoa.


Sohjo on lumen ja veden välimuoto. Sitä tuskin tällä hetkellä sieltäkään löytyy 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page