Keskustelua liikenteestä

<< < (2069/3033) > >>

ilmailukärpänen:
Quote


Tai jonkun ihmisen yli ja henki pois, syynä välinpitämättömyys lumen luomisen suhteen auton katolta kun sula lumi valahtaa tuuliasille 20cm kerroksena?
Isoja riskejä ihmiset ottaa, parin minuutin takia. Mitä siinä meinaa sitten selität sille alle jääneen omaisille, kun et nyt vaan jaksanut niitä lumia luoda, kiirekin oli ja ei vaan oikeen innostanut...............

Sakot tosta pitäs antaa joka tapauksessa.


Minusta tämä on nyt jo hieman taas maalailua. Se lumi tuulilasilla ei tapa ketään. Ja kun ne tulevat tulevat tuulilasille jarrutettaessa, silloin jarrutetaan lsiää ja tolloin tuskin ajetaan enään kenenkään yli.
Ennemmin joku voi ajaa korkeintaan perään. Jos päivittäin ajaa pakkaskeleillä niin pakkaslumikerros katolla ei tee kenellekkään mitään ja ilmavirta pitää kerroksen matalana.
Mutta tuollaiset isot paakut, kun auto on kaivettu kinoksesta, on hyvä poistaa. Ja suojasäällä ne lumet tulee lasille yleensä vain kerran, jonka jälkeen on oppi saatu 

Enemmän näkee sitä älyttömyyttä että ajetaan autolla josta ei nähdä yhtään ulos, kun ikkunat ovat huurteessa. Kämmenen kokoinen reikä huurussa ei vielä riitä.

PeteL:
Mainitsinko juuri joku päivä, että hölmöilystä voisi saada rangaistuksen korotettuna?
http://www.autotoday.fi/page.php?page_id=2&news_id=201008999

fishu:
Quote

Mainitsinko juuri joku päivä, että hölmöilystä voisi saada rangaistuksen korotettuna?
http://www.autotoday.fi/page.php?page_id=2&news_id=201008999Olisi kertonut ajaneensa huomaamatta ylinopeutta, niin olisi säästynyt 5 päiväsakkoa (ks. kansanedustajan tapaus).

Sami Aaltonen:
Quote

Minusta tämä on nyt jo hieman taas maalailua. Se lumi tuulilasilla ei tapa ketään. Ja kun ne tulevat tulevat tuulilasille jarrutettaessa, silloin jarrutetaan lsiää ja tolloin tuskin ajetaan enään kenenkään yli.
Ennemmin joku voi ajaa korkeintaan perään.


Eikös ne kolarit juuri niin tapahdu, että kaikki menee sopivasti pieleen?
On täysin mahdollista, että tuo lumipaatti lähtee liikkeelle ja tipahtaa siihen lasille samalla kun joku juoksee kadulle ehtiäkseen sporaan ja.....
LIikenteessä on kaikki mahdollista, sen totean joka päivä.

Ainakin se rouva joka veti liinat kiinni pysäkiltä lähtevän bussin takia ja sai katollisen sulaa lunta tuulilasin täyteen; jäi sinne aika kauaksi aikaa sitä lasia putsaamaan kun minä olin jo kaukana siinä vaiheessa. Ja varmaan sielä takana oltiin vähemmän ja enemmän mielissään siitä pysähtymisestä keskelle tietä, vaikka bussi on jo kaukana edellä.....
Varmasti se, joka olisi tässä kohtaa Rouvan autoa lyhentänyt; olisi varmasti sanonut pari valittua sanaa tästä välinpitämättömyydestä. Ihan takuulla.
Täysin turhia riskejä, turhia kolareita. Jos sen takia ajaa tosiaan kolarin, että lumet valahti tuulilasille, niin siinä on yks sun toinen vakuutustäti hymy herkässä...... 

Ja sanoit niistä huuru-ikkunoista, siinä on toinen asia jota en oikeen ymmärrä.
Lapset kiireesti vaan kyytiin ja vanhin kouluun ja nuorin päiväkotiin ja sitten koitetaan tihruta sieltä umpijäisestä autosta ulos jotain.... Näitä näkee ja näkee paljon keväisin ja syksyisin. Ihan hullua touhua. Kortti pois pitäs ottaa jos noin paljon toisten elämästä välittää.

susiluoto:
Huuruikkunoista täytyy todeta, saako autoa käyttää parkkipaikalla tai kadun varrella kunnes ikkunat varmuudella pysyy sulana, menee rapsutukseks jos noudatat lakia.Eli ajelet ja rapsutat, tiedän, löytyy kaikenmaailman lisälämmittimiä.Veikkaan jos Lamborghinin mikä nyt lienee lähes jokaisella laittelet käyntiin, putsaat ulkoa ja lähdet lain sallimissa rajoissa liikkeelle neljä henkilöä kyydissä, alkaa lasit näin talvisaikaan huurtumaan.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page