Keskustelua liikenteestä

<< < (2073/3033) > >>

Mikko J Virtanen:
Quote

Yksi mihin olen törmännyt joidenkin kuljettajien kyydissä matkustaessa on ollut se että puhallin pidetään pakkasella nollassa niin kauan, että sieltä tulee lämmintä ilmaa ja sitten ihmetellään, miksi lasit huurtuu! 

Kaikenlaisia hulluja tuolla näköjään on 
Omassa autossani tosin automaatti-ilmastointi toimii juurikin noin, eli ei puhalla mitään ilmaa ennenkuin moottori/jäähdytysneste on hieman lämmennyt. Eipä mikään tosin estä säätämästä puhallusta manuaalisesti, jos ikkunat tahtovat huurtua.

skyllonen:
Quote

Tuola liikenteesä kun näkee alinopeeutta ajaavia henkilöautinkuljettajia niin mikä sielä mättää? Kortti pois tuolaisilta! Yksikin ammu tällÄinen kuski meni vaan tosi vanhoilla keltasilla läpi punavalon ja sitte ite joudun jäämään siihen. Raikas ja ravitseva talvikeli mallia normaali. Ei sitte järki leikkaa! Mitä noiden päässä oikee liikkuu Pitäisi olla sujuvaa se liikenne eikä tollasii mulkkuja.


Käsitettä alinopeus ei ole olemassakaan. Kannattaisi panostaa oikolukuun koska viestissäsi oli 10 kirjoitusvirhettä.

hynkel:
Quote

Käsitettä alinopeus ei ole olemassakaan.

Mistä tämä höpönlöpö aina keksitään vetää mukaan? Miksei käsitettä 'alinopeus' olisi siinä missä myös käsite 'ylinopeus'? Laista et löydä kumpaakaan.

TLL:
24 § Liikennettä estävän tai haittaavan ajon kielto
Liikennettä ei saa estää tai haitata ajamalla aiheettoman hitaasti tai tarpeettomasti äkkiä jarruttamalla.

Sekä ali- että ylinopeudesta voidaan rangaista esimerkiksi RL 23:1 § Liikenneturvallisuuden vaarantaminen mukaan. Rikesakko voidaan määrätä siten, kun asetuksessa rikesakkorikkomuksista säädetään (sieltä on löydettävissä mm. 8 § Nopeusrajoituksen rikkominen moottorikäyttöisellä ajoneuvolla, 9 § Muut moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettajan liikennesääntörikkomukset ja 10 § Moottorikäyttöisen ajoneuvon häiritsevä ja tarpeeton ajo)

Mikko86:
Quote

Kannattaisi panostaa oikolukuun koska viestissäsi oli 10 kirjoitusvirhettä.

Lauseiden jäsentämiseen olisi myös syytä puuttua. Tommonen uhoava teksti on todella vaikealukuista

fishu:
Alinopeuden täytyy olla aikasta huomattava olosuhteisiin nähden, ennen kuin siitä voi mitenkään jaella sanktioita. Poliisit saattavat kuitenkin pysäyttää vähemmästäkin ja tarkistaa, ettei ajella minkään vaikutuksen alaisena, mutta siihen se jääkin, jos vääriä aineita ei havaita kuskista.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page