Keskustelua liikenteestä

<< < (2089/3034) > >>

Sami Aaltonen:
Quote

Jos ei ole Mäklämpötsiini niin eihän mistään muusta autosta toki omistajan ole syytä hyvää huolta pitää. Toinen vaihtoehto on ostaa 20 vuotta vanha Alfan paska autotalliin seisomaan niin voi sanoa että nyt on "harrasteauto". Ja samaan aikaan ajella jollain -99 Primeralla. Tässä nää vaihtoehdot on autojen harrastamiseen. Muita ei ole.



On niitä muitakin kun F1 ja Lamborghinit. Alfan paska? Okei, nehän on kaikki paskoja joo selvä.
Mielummin minä sillä 99' Primeralla ajan talven, kun tuhoan harrasteautoa tuola talven suolaliuoksessa, tai kohtaan jonkun onnettoman kolmion takaa kyljestä sisään.

Sami Aaltonen:
Quote

Itseasiassa aika lailla helpommaksi. Seinällä on lehtipuhallin ja lumiharja. Lehtipuhaltimella urakkaan meni maks. 20sek, harjalla olisi mennyt ainakin minuutti naarmujen kera. Molemmat takas seinälle ja matkaan. Kumpi on vaikeampaa?


Ainiin joo tosiaan tämä nopeushomma unohtui. 
No täytyy käydä ostamassa lehtipuhallin huomenna, ettei tartte aamu 4 aikaan lakasta harjan kanssa, voittaa aikaakin näemmä.

Joona:
Quote

Alfan paska? Okei, nehän on kaikki paskoja joo selvä.


Matti sanoi vain yleisesti "20 vuotta vanha alfan paska". Kukaan ei väittänyt niiden kaikkien olevan paskoja, paitsi sinä.

Sami Aaltonen:
Quote

Matti sanoi vain yleisesti "20 vuotta vanha alfan paska". Kukaan ei väittänyt niiden kaikkien olevan paskoja, paitsi sinä.


Aaah niinpäs sanoikin joo nyt kun jaksoin lukea tarkemmin. Anteeksi kauheasti nyt sitten tämäkin väärin ymmärrys.

Sami Aaltonen:
Tänään se taas nähtiin miten ajattelematon ihminen saa aikaan ihmettelyä.
Herra käänty kolmion takaa eteen, jouduin himmaamaan aikalailla. No ihan hyvin se siitä hetken aikaa meni, lakasematon katto pöllysi vaan aikalailla. Kunnes sitten hetken päästä vauhti tippu 50:stä 30 kymppiin. Ihmettelin takana, että mitä hlvettiä nyt tapahtuu. SIinä vaiheessa selvisi kun sain lasinpesunesteet omalle tuulilasilleni siitä edellä olevasta autosta, että miksi se vauhti tippui niin paljon yhtäkkiä. Tultiin sitten kiertoliittymään hetken kuluttua ja siinä se sitten ihmetteli, ketään ei mene missään mutta eteenpäinkään ei voi ajaa. Kun ei nää mitään.

*HUOKAUS* Sen siinä näkee; näitä paremman luokan kaikkitietäviä kuskeja, koskevat pyyhkimiin kun lumituiskuaa konepelliltä lämmeneeseen lasiin ja kaikkihan me? tiedämme mitä siitä tapahtuu, etenkin kun sinne sotkee vähän lasinpesuainetta sekaan.....Tiedämmehän? Pitäisihän se jokaisen aikuisen autoilevan itseään hyvänä kaikkitietävänä kuljettajan tietää, ettei niihin pyyhkimiin mennä koskemaan näillä keleillä.

Siihen olisi mennyt 2 minuuttia lakasta se auto siitä 2cm pakkaslumesta. Ja se olisi estänyt tuon etuikkunan muuttumisen jääklimpiksi, aamuruuhkassa.
Mutta ei kattokkaas, mitä sitä turhaan autoa lakasemaan. Se vie aikaa ja siihenhän ei ole kun koko aamu kello 03:sta eteenpäin tehdä se esimerkiksi. Mutta ei, pakko lähteä muiden sekaan ja todeta olevansa idiootti sen jälkeen.
Tuo sama herra varmaan tekee tuon joka aamu, oppimatta mitään, jos ei kerrasta ole oppinut niin ei taida oppia koskaan.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page