Keskustelua liikenteestä

<< < (2105/3033) > >>

Sami Aaltonen:
Quote

Sijoitusvinkkejä & vittuilua.


Toivottavasti se vittuilu on loppu nyt. Täysin tuhraa, johon itsekin otin osaa; kun aina ei voi vaan hymyillä.
Mutta toivottavasti tässä nyt jatketaan liikenne aiheilla.

Siitä puheenollen; Stadin kadut on siinä kunnossa, että hirvittää. Etenkin Vihdintien nurkka siinä Haagan Paloaseman kulmilla on varsin mielenkiintonen. 20kmh on liikaa vauhtia niihin jäisiin 30cm tuplauriin mitä pahimmillaan tuo pätkä käsittää. Ja kukaan ei tee mitään. Ei auraa ei mitään. Olivat sentään Vihdintien ympyrästä Pikkuhuopalahden valoihin vetäneet tiekarhulla, mutta sen jälkeen on kuin siirtyisi perunapellolle.
En tänään nähnyt yhtä tai kahta tilannetta, missä meinasi autoja lyhentyä sen takia, jäiset syvät urat estivät ohjaamisen ja tuloksena meinasi olla osumia viereisen kaistan autoihin..... On tämä mielenkiintosta.
How about 30cm more snow tomorrow?!

Pe7e:
18-vuotias kolariuhri taistelee yhä hengestään

Quote

Poliisin tutkimuksissa on varmistunut, että kolari johtui kuorma-auton ajautumisesta vastaantulevien kaistalle. Kuorma-auto ajautui väärälle kaistalle tuntemattomasta syystä sivuluisussa ja törmäsi vastaan tulleeseen henkilöautoon, jossa oli viisi nuorta.


Olisi kiva tietää enemmän, miksi tuo paku(MB Sprinter) lähti lapasesta. Olikohan iällä mitään vaikutusta asiaan. Siitäkin kun täällä puhuttiin ja noista, että vanhemmille pitäs teettää niitä "kertausharjoituksia" vähän väliä....

kille:
Quote

Sijoitusvinkkejä & vittuilua.


Ihan kuin pankinjohtajan puheilla olisi!

Lentokärpänen:
Quote

18-vuotias kolariuhri taistelee yhä hengestään

Olisi kiva tietää enemmän, miksi tuo paku(MB Sprinter) lähti lapasesta. Olikohan iällä mitään vaikutusta asiaan. Siitäkin kun täällä puhuttiin ja noista, että vanhemmille pitäs teettää niitä "kertausharjoituksia" vähän väliä....Melkoinen klapikuorma takakontissa irrallaan ainakin niiden kuvien mukaan mitä olen nähnyt. Ei missään laatikoissa vaan ihan vaan sisälle heitettynä oli ollut. Lähtenyt sitten siirtymään jostain syystä ja auton painopiste muuttunut rajusti, lieneekö sillä osaa asiaan en tiedä.

hynkel:
En kyllä usko, että "lastin siirtymä" on tuota lähtenyt aiheuttamaan. Jos niitä klapeja on siellä enemmän niin, että ne voivat aiheuttaa merkittävää painopisteen muuttumista, niin silloin ne on jo laitoja vasten siellä eivätkä ne mihinkään erityisemmin liiku, jolloin painopiste ei voi merkittävästi muuttua. Sen sijaan, jos ne nimenomaan olisi ollut jossain säkeissä tai laatikoissa, niin ne olisivat kyllä voineet pyöriä ympäri kuormatilaa, mutta...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page