Keskustelua liikenteestä

<< < (2105/3034) > >>

Joona:
Quote

On tämä ketju mennyt aika kauas liikenteestä... Ehkäpä Edit muuttaa ketjun nimeksi "sijoitusvinkkejä"...


Sijoitusvinkkejä & vittuilua.

jari58:
Juuri niin...

Sami Aaltonen:
Quote

Sijoitusvinkkejä & vittuilua.


Toivottavasti se vittuilu on loppu nyt. Täysin tuhraa, johon itsekin otin osaa; kun aina ei voi vaan hymyillä.
Mutta toivottavasti tässä nyt jatketaan liikenne aiheilla.

Siitä puheenollen; Stadin kadut on siinä kunnossa, että hirvittää. Etenkin Vihdintien nurkka siinä Haagan Paloaseman kulmilla on varsin mielenkiintonen. 20kmh on liikaa vauhtia niihin jäisiin 30cm tuplauriin mitä pahimmillaan tuo pätkä käsittää. Ja kukaan ei tee mitään. Ei auraa ei mitään. Olivat sentään Vihdintien ympyrästä Pikkuhuopalahden valoihin vetäneet tiekarhulla, mutta sen jälkeen on kuin siirtyisi perunapellolle.
En tänään nähnyt yhtä tai kahta tilannetta, missä meinasi autoja lyhentyä sen takia, jäiset syvät urat estivät ohjaamisen ja tuloksena meinasi olla osumia viereisen kaistan autoihin..... On tämä mielenkiintosta.
How about 30cm more snow tomorrow?!

Pe7e:
18-vuotias kolariuhri taistelee yhä hengestään

Quote

Poliisin tutkimuksissa on varmistunut, että kolari johtui kuorma-auton ajautumisesta vastaantulevien kaistalle. Kuorma-auto ajautui väärälle kaistalle tuntemattomasta syystä sivuluisussa ja törmäsi vastaan tulleeseen henkilöautoon, jossa oli viisi nuorta.


Olisi kiva tietää enemmän, miksi tuo paku(MB Sprinter) lähti lapasesta. Olikohan iällä mitään vaikutusta asiaan. Siitäkin kun täällä puhuttiin ja noista, että vanhemmille pitäs teettää niitä "kertausharjoituksia" vähän väliä....

kille:
Quote

Sijoitusvinkkejä & vittuilua.


Ihan kuin pankinjohtajan puheilla olisi!

Navigation

Up one level

Next page

Previous page