Keskustelua liikenteestä

<< < (2113/3033) > >>

Mikko J Virtanen:
Quote

No sitten se on se kattoluukku.....

Itseasiassa sääntöjen mukaan tuo brenna pitäisi laittaa sinne vasemmalle B-pilarin kohdalle ja poikkeuksena on nuo lasikatolliset/kattoluukulliset autot, joissa muita paikkoja ei magneettiselle kuvulle ole muualla kuin siellä keskellä takana.

Eli ihan oikeassa olet 

Sami Aaltonen:
Quote

Tai jään päällä oleva irtolumi, märkä jää, sohjo jne. jne. jne... Enpä usko, että tuossa videonkaan tapauksessa renkaiden lämpenemisellä on mitään tekemistä tuon tilanteen kanssa. Ne hommat taitaa koskea enemmän niitä busseja ja muuta raskaampaa kalustoa...No kyllähän nyt tollanen perus citimaasturi painaa sen 10 tonnia ja on 15m pitkä ja yleensä niissä on 10m akseliväli ja ovat 5m leveitä, eli kyllä ne renkaat sulaa kummasti alle ja lumet kiilottuu ja.....

No joo vitsit sikseen; olet varmaan oikeassa joo ton kelin suhteen. En taas tota mietinyt sen enempää, ajattelin vaan kun liinat kiinni ajeli, että se kiiloottaa vaan lisää sitä lunta ja ei ainakaan auta asiaa. Mutta joo jatketaan.

susiluoto:
Quote

hehehe!! 

Otan takaisin, ei ollukaan amerikkalaisten yksinoikeus 

Tämähän on siis jo suorastaan klassinen video kans ja kuvastaa melko hyvin paikallisten kyvykkyyttä liukkaan kelin hallinnassa. Hmm auto ei pysähdy. Mitä teen? No hyppään kyydistä tietty......

Mahto olla tuo sun naapuris sieltä uimaaltaan puolelta, äänestä päätellen.Joku sanoi minulle aikanaan, kokeileppa ohjata sitä autoa voit jopa liukkailla ohittaa.Tuo hartialukko on niitä pahimpia mitä ihmiselle voi sattua autoa tyyrätessään.


No mokasinhan tämänkin lisäyksen.


hynkel:
Quote

Älä ny, suunnilleen joka renkaassa täällä lukee M+S. Silloinhan se on jopa Suomessa laillinen talvirengas eiks je? 


Mihin tahansa renkaaseen voi painaa vaikka mitä kirjaimia, myös tuon M+S ja se ei valitettavasti riitä tekemään siitä talvirengasta.

skyllonen:
Quote

Paikallaan oleva bussi liukui, vaikka vaan jarrun nostit eikä auto liikkunut minnekään.

Mitenkäs tämä lause pitäis ymmärtää, paikallaan liukui ja sitten eh...äääh...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page