Keskustelua liikenteestä

<< < (2121/3033) > >>

Stumppi:
Quote

Höpsis, kun rahaa varten siellä ollaan

Hah, Oikein! Mutta toi slougani kuulostaa vaan paremmalta

susiluoto:
Quote

No, kuten aina, tollaseen on joku syy, kuten tässäkin tapauksessa. Siitä on sitten saatu hauska "crazy truckers" -video kun homma on revitty asiayhteydestään.

Ei tarvinnut montaa sekuntia noita kommentteja lukea kun bongasi että siellä edessä on matala silta jota ei ennen tuota ramppia ole mitenkään merkitty, ei liikennemerkkiä ei mitn. Eli ihan oikein teki joka kuski, tavallaan - umpikuja edessä joten minkäs teet.

Taitaa ne idiootit istua usemmiten näppiksen takana.. 


Siis oletettavasti moottoritie ja vastakarvaan ylämäkeen, tavallaan oikein, hallooo.Tuo joka pysäytti ja pakitti jotain välilihaväylää, ennemminkin mutta ei oikein.

Pe7e:
Quote

Eli ihan oikein teki joka kuski, tavallaan - umpikuja edessä joten minkäs teet.

Joopa joo. Oisko vaikka soitto poliisille ollut parempi vaihtoehto(ohjaamaan liikennettä/sulkemaan toinen kaista), kuin lähteä tollalailla sooloilemaan vastapalloon motarilla? Nojoo kuten jo sanoin, eihän tollasella isolla ole ongelma eikä mikään tuollainen perseily. Eihän siinä sille rekkakuskille käy mitään jos siihen keulaan joku pasahtaa.

Kuten Arne sanoi, ainoa joka ajatteli edes jotenkin fiksusti oli tuo joka pakitti sitä "välilihaväylää".

EDIT: Aiheesta toiseen.

Paljon puhuttanut aihe tämäkin.
Autoilijat eivät kunnioita bussikaistoja

Anyway, viittaan tuohon kuvatekstin ongelmaan. Sama juttu oli myös viimetalvena.

Quote

Kuluvana talvena bussikaistat ovat lumen takia olleet niin kapeita, että linja-autonkuljettajat ovat joutuneet todella keskittymään kaistalla pysymiseen, jos sillä yleensäkään on päässyt ajamaan.
Eli miten vaikeaa on pitää se kaksikaistainen tie kaksikaistaisena? Monessa paikassa on sama juttu, että 2 kaistainen tie onkin yhtäkkiä parhaimmillaan "1,25-kaistainen" tie. Montakohan onnettomuutta / peltien kolinaa tuokin aiheuttaa, kun siitä viereiseltä kaistalta yhtäkkiä joku tuleekin kylkeen/eteen/perään sen takia, että se toinen kaista yksinkertaisesti "loppuu" yllättäen.

Unzki:
Quote

2 kaistainen tie onkin yhtäkkiä parhaimmillaan "1,25-kaistainen" tie. Montakohan onnettomuutta / peltien kolinaa tuokin aiheuttaa, kun siitä viereiseltä kaistalta yhtäkkiä joku tuleekin kylkeen/eteen/perään sen takia, että se toinen kaista yksinkertaisesti "loppuu" yllättäen.


Ei se kaista mihinkään lopu, vaan kun ihmiset eivät uskalla ajaa sillä kaistalla jos siinä ei ole niitä uria. Se vasta naurettavaakin onkin, jos ei näy asfalttia alta niin ei uskalleta ajaa lumen päältä. Mulla on ainakin tapana ihan piruuttain ajaa ohituskaistaa tms mikä on lumessa, ihan vain sen takia, että siinä todellakin voi ajaa ihan turvallisesti ja tasasesti vaikka sitä asfalttia ei näkyisi ja irtolunta olisi muutama sentti.

Mikko86:
Quote

Ei se kaista mihinkään lopu, vaan kun ihmiset eivät uskalla ajaa sillä kaistalla jos siinä ei ole niitä uria.

On tilanteitakin, joissa kaista yksinkertaisesti loppuu lumivaalliin. Siinä ei ees Porsse auta Etenkin täällä pk-seudulla tänä ja viime talvena. Minkäs sille mahtaa kun kaista päättyy "itsestään". Muuten kyllä hyvä pointti! Parempi se on ajaa tasasella hangella kuin siinä märässä suola-urassa.. viittäkymppiä kasikympin alueella

Navigation

Up one level

Next page

Previous page