Keskustelua liikenteestä

<< < (2133/3034) > >>

susiluoto:
Moottoriurheilutausta voi auttaa tai ei.Voi tulla tunne että heitän kärryn pieneen sladiin ja homma hoituu, hallitsen tämän vehkeen, silloin ollaan heikoilla jäillä kesälläkin.Toisaalta tuo urheilupuoli antaa jonniinmoista selkänojaa silloin kun ohjaamo on käsiä täynnä.Aivot ei aina ehdi mukaan, selkäranka tekee päätöksiä.Onnistuu monesti mutta sama kun miehellä, kolme osaa seisoo, mies, järki ja pippeli.
Tuo voi juurikin johtaa aivan mihin tahansa, esim. liukuviin linjapiileihin, syntyviin pikkulapsiin tai kolhimisiin.Merellä ollaan viisaita kun savossa autot kolaroivat.

55-HO:
Kenen vastuualueeseen kuuluu linja-autojen pysäkit. Liikennöitsiälle vaikokö tienpitäjälle. Ei kai se olis tällai talviaikana liikennöitsijöiltä mahdottomuus valjastaa yhtä/ monta hiekoitus-aura-autoa pelkästään pysäkkien kunnossapitoon ?
nimim: kuumat paripyörät hetken pysähdyksissä.. jäältä lähtiessä sutivat aina 

susiluoto:
Eiköhän nuo pari kuumaa pyörää ja niitten hallinta kuulu kuskille, pysäkki taas kunnalle/kaupungille.Tuon pysäkin hoito  ja kunnossapito kuuluu tosiaan tontinomistajalle, useinkin olen ihemetellyt etteivät kuljettajat tai loistojen omistajatahot vaadi hiekkaa, vaihtoehtoisesti suolaa tai lämminilmapuhaltajia paikalle.Noh ehkä kuskien oletetaan maseraatiensa kera tuon hallitsevan.

55-HO:
Quote

Eiköhän nuo pari kuumaa pyörää ja niitten hallinta kuulu kuskille, pysäkki taas kunnalle/kaupungille.
Kait sinne linja-autoon sopis tällai talvisaikaan asentaa (kunnan kans kimppaan)  takarenkaiden yläpuolelle /yksien penkkien paikalle päivänkestävät hiekkasäiliöt... Höyryvetureissahan tuollaiset oli, eivätkä jäänet jumiin 

Miksu:
Ja hyvä ku nykyään Turussa mahtuu paikkurissa edes penkissä istumaan suorassa tällänen 190cm tyyppi, sama Expressbussseissa jne.... Jotain rotia pitäisi saada. Ärsyttävää... 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page