Keskustelua liikenteestä

<< < (2149/3033) > >>

Stumppi:
Quote

Ikäloppu tai ei, sisusta ei hyvää saa tekemälläkään

No eihän siitä saa, voittaa se tosin työttömyyden! 

Pe7e:
Quote

Missä tuolla on hyvä keli..? Ei ainakaan suomessa..

No ei tuolla kyllä mikään kaikista huonoin/liukkain keli ole tällä hetkellä. Ainakaan täällä etelässä. En sitten tiedä missäpäin tuo Sami sitä rekkaansa kepittää.

susiluoto:
Quote

On eri asia harjata henkilöauton katto kuin 25,25 metriä pitkä 2,6m leveä äärimmäisen vaarallinen ja jäinen katto, joka sijaitsee 4,2m korkeudessa ja jonne ei voi mennä.

PS. Kirjoitteletko kännissä vai mistä johtuu viime aikoina jokaisen viestisi äärimmäinen sekavuus ja tunne, että niissä ei ole päätä eikä häntää?


Ymmärrän tuon vaikeuden katonharjaamisessa, tuosta männätalvena juteltiin, asia olisi kuitenkin ratkaistavissa terminaalien pihassa, pestään lentokoneita päältäpäin, junia altapäin, miksei rekkaa sitten.Rekka on muutoin erinimisten yhdistelmien kansan suussa oleva yleisnimitys ettet siihen takerru.Ei en yleensä kirjoittele kännissä, jos juttuni tuntuvat joskus takertelevilta ehkä jopa jankkaavilta, saattaa olla että matkin jotakin toista kirjoittajaa, yritän provosoida mikä kuulemma kuuluu tapoihini jne.Myönnän toki että joskus olen kirjoitellut juopuneena, tai ainakin hiukka maistaneena.Jutuissani ei ehkä aina ole päätä tai häntää, onneksi en ole ainoa tässä jutustelusarjassa.Olen ellet tiennyt täysin ruotsinkielinen joten tuokin voi aiheuttaa pieniä outouksia, toisaalta lue omat kirjoituksesi kahteen kertaan edes joskus.
Mvh.aw

Tuli tuossa mieleen jos juttuni tuntuvat sekavilta, oletko tosiaan lueskellut nuo ajatuksella ja edellä olevia kirjoituksia lueskellut.Saattaa olla että niistä löytyy vastaus mietteisiisi.Olen useinkin havainnut että porukat lueskelee korkeintaan edellisen jutun, senjälkeen vastaavat, ehkä kaikilla tuo new painike ei toimi samoin?
Ja vielä kevennyksenä, minulla ei ole varaa juopotella päivittäin, kirjoittelen tänne kuitenkin lähes joka päivä.

Mikko J Virtanen:
Quote

Juupajuu.... Tekisi varmaan sullekkin hyvää tulla kokeilemaan miltä tuntuu kepittää 60 tonttusta yhdistelmää synkronoimattomalla fullerilla ylämäkeen.... Jos nyt edes vaihde silmään menisi...   

Kerran oon autokouluaikoina tollasta tasamaastolla kokeillut ja pelkkää rutinaa sain aikaseks :-D
Mutta se nyt on ihan sama kokeileeko esimerkiksi Petri tollasta 60t yhdistelmää fullerin lootalla, ei siitä saa mitään käsitystä jos ei edes vaihdetta saa vaihdettua. Ei sillä että saisin minäkään tuota romua liikkeelle

ilmailukärpänen:
Quote

Tekstihän ei kerro, koska tämä tapahtui, mutta ainakaan nykyään rekisterinumerosta, ei voi tietää auton "paikkakuntaa".


Silloinkin kun kilvet laitettiin "vanhaan malliin", ei niitä vaihdettu vaikka auto vaihtoi kotipaikkakuntaa. Eli ei se varmaan päälle ollut silloinkaan että misstä auton omistaja on kotoisin. Saatikka kuljettaja.

Kaverin isä osti tuohon aikaan käytetyn auton, jossa oli lapin läänin kilvet (L-alkuinen) ja vitsaili että nyt menee sitten ajovirheet pk-seudullakin "pohjoisen piikkiin"

Navigation

Up one level

Next page

Previous page