Keskustelua liikenteestä

<< < (2165/3034) > >>

Pe7e:
Quote

Taksit, bemarit, mersut, rekat.. Oma ennakkoasenne vaikuttaa eniten siihen missä tuota näkee.

Miten se oma "ennakkoasenne" vaikuttaa siihen, että joku noista mainitsemistasi tulee siihen puskuriin roikkumaan? Olkoon se oma asenne millainen tahansa, kyllä sen vaan näkee kun siinä tulee joku pelle metrin päässä omasta puskurista.

Ja eikös tämä ketju ole nimenomaan sitä avautumista/keskustelua varten, siis sen muiden haukkumisen ja vittuilun ohella ainakin? Sitten kun joku täällä keskustelee liikenteestä (mikä on ainakin vielä ketjun otsikkokin), tulee joku spede valittamaan ties mistä "pakottavista tarpeista"....

Mikko86:
Quote

Odotustaksa menee automaattisesti päälle kun nopeus laskee tarpeeksi alas.

Se juurikin oli juttu jota yritin selittää. Eli ruuhkassa kun liikenne tökkii, miksi olla hermostunut jos mittari käy. Tätä en ymmärrä.

Joona:
Quote

Se juurikin oli juttu jota yritin selittää. Eli ruuhkassa kun liikenne tökkii, miksi olla hermostunut jos mittari käy. Tätä en ymmärrä.


Tokihan se hermostuttaa istua ruuhkassa, jos mittari käy vaikkapa kahvilla sillä aikaa..

Mikko J Virtanen:
Kovempaa se mittari käy jos liikutaan vauhrilla.. Odotustaksa on kuitenkin vaan 39,50€/t ja samassa ajassa saa moottoritiellä yli 100€.

55-HO:
Tyhmiin kysymyksiin varmaankin kuuluisisi tämä. :

Millä tavalla "fyysisesti" autoon nähden taksamittari toimii tänäpänä (nopeus/hitaus,mailmanaika/ sateliittipaikannus) manualikäyttö ? Ennenvanhaan mittari tietääkseni toimi ainoastaan auton kellon kautta.  Sen olen ymmärtänyt, että mitä enemmän lähtöjä, sitä enemmän mania .

Navigation

Up one level

Next page

Previous page