Keskustelua liikenteestä

<< < (2177/3034) > >>

mmniemi:
Quote

Jep, 2000km = 1/10 keskivertokuluttajasta. Over and out  .


En ymmärtänyt...

Alkup. viestini ihmetyksen aihe oli, että moniko auto ajaa vain 2000km vuodessa?

ilmailukärpänen:
Quote

Tuo se on oikea asenne.  Matkustajia varten bussit ja kuljettajat ovat ja matkustajien ehdoilla toimitaan. Monilla yhtiöillä ja HSL:llä tuntuu olevan se käsitys että kuskit ja bussit ovat vain siksi että omistajat saavat rahaa, näin ei ole.
Tuliko Nobinalta itkua ja parkua kun kehtasit sääntöjen mukaan ja matkustajia ajatellen ajaa? 


Tuskin tulee, ellei pidä kiinni lakisääteisistä tauoistaan. Tuossahan Sami ilmeisesti antoi ilmaiseksi työnantajalle 25 min omasta tauostaan, jos oikein ymmärsin.

Joona:
Quote

Tiistaina ajelin puoltoista tuntia Kalajärveltä Elielille, ruokatauosta meni about 25 minuuttia ruuhkassa istumiseen, mutta mitäs siitä. Ei sille mitään mahda.

Kuinkas pitkä tämä ruokatauko on? Sinuahan koskee ajoaikalain mukainen 45 minuutin taukomääräys, sekä työaikalain mukaisesti jokaisen 5,5 työtunnin jälkeen on pidettävä 30 minuutin tauko. Vai sanotko poliisille, että istuit ruuhkassa?

Joona:
Quote

Tuossahan Sami ilmeisesti antoi ilmaiseksi työnantajalle 25 min omasta tauostaan

Kysymys kuuluukin, miksi?

Sami Aaltonen:
Koskee lait joo ei siinä mitään. Päivän pituus tiistaina oli muistaakseni n.5 tuntia, josta oli se ruokatauko muistaakseni jotain 35min luokkaa alunperin, josta meni se 25 minuuttia ihmettelyyn. Sellasta se on, me ei voida kuitenkaan taukoa venytellä jos se alkaa myöhässä. Jos tunnin tauosta menee 15 minuuttia, niin sitten se menee. Oli päivä 5 tuntia tai 12 tuntia sidonnaisuudeltaan.
Ajosarjat ovat tehty lakia noudattaen. Niitten tuntimäärien laskeminen ei mulle kuulu sen enempää.
Liikenteen ongelmille tai säälle ei kukaan kuitenkaan mitään mahda.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page