Keskustelua liikenteestä

<< < (2193/3033) > >>

Sami Aaltonen:
On kyllä ihan hieno asenne täällä tätä hommaa kohtaan, ei voi muuta todeta.

Sami Aaltonen:
Quote

Tuo ei vaan pidä paikkaansa. Minusta asia on pikemminkin juuri päinvastoin. Ainakin minä näen useammin tutka-auton kytiksellä tolppatiellä, kuin tolpattomalla. Mikäs nimittäin sen parempi tutkan paikka, kuin tolppaa seuraavan mutkan tai mäen takana? Saletisti natsaa, sanois sketsihahmo  


Niin tai Hämeenlinnan motarilla ollut transitti tossa yksi lauantai aamu; sen näki yli kilsan päästä, että sielä on se auto ja sielä kamera välkkyy.
Mitä tekee ihmiset; ajaa kohdalle asti ennen kun tajuavat ja jarruttavat. Osa vaihtaa kaistaa ja osa tajuaa sen jälkeen ja jarruttaa.
MItä tossa voi todeta? Sokeita ja idiootteja, pitäähän noita valvoa. Ei tästä muuten mitään tule.

Se on ihan turha huutaa veetä noiden kameratolppien ja nopeusvalonta-autojen takia, jos ihan itse sinne ajaa tietosesti ylinopeutta. Ei siinä ole mitään selittämisiä. Ihan itse minäkin Toyotani puskurin kolhasin siihen parkkipaikan jääkuoppaan, ihan itse. Ei se kolhu sen kuopan syy ollut.
Kameranko syy se on, että sakkoja otatte? Miettikää nyt vähän itsekin.

matskupu:
Näköjään muut eivät viitsineet googlettaa: Tiehallinto: Automaattisen nopeusvalvonnan turvallisuusvaikutukset, Vuosina 2000 - 2002 rakennetut automaattivalvontakohteet

Mulla ei ole mitään noita kameroita vastaan, koska mun ei tartte muuttaa ajamistapaani lainkaan vaikka ajaisin kameravalvottua tietä.

niksu99:
Ei ole tullut itsekkään tolppia vilkuteltua, ja jos joskus välähtäisi niin muistaapahan seurata jatkossa nopeusmittaria.

Se mikä noissa itseä nyppii on ne autoilijat jotka pumppaavat jarrua noiden tolppien kohdilla. Mökkimatkalla J:pää - Maaninka noita näkee joka hiton kerta, vaikka eivät edes aja ylinopeutta.

Edittiä, linkki lisätty

kyllä se välähtää fillarillakin 

pho201:
Nopeusrajoitukset - miksi niitä on? Miksi ylipäätään on rajoituksia tai lakeja?

Minne ihmeeseen meillä on sellainen kiire?

Hautaan ehtii vähemmälläkin kiireellä.Navigation

Up one level

Next page

Previous page