Keskustelua liikenteestä

<< < (2213/3033) > >>

Juha:
Quote

Entisellä miehellä oli hyvä lääke, kun marjastajat ja sienestäjät pysäköivät tämän mökkitien tukkoon autoineen. Renkaista venttiilit kylmästi irti ja lepikkoon.

 

Toimii myös jos joku on pysäköinyt varattuun parkkiruutuun...voi myös oman ajokin lyödä poikittain tämän taakse...siinähän ihmettelee...

kille:
Quote

Vähän kuten muuan taksikuskitkin Tuli taas sellainen episodi tuossa töihin mennessä, että alkoi melkein naurattaa. Ajelin rauhassa omaa tahtiani keskimmäisellä kaistalla. Sitten suhahtaa taksi vasemmalta ohi, ja tulee eteeni ja sen edessä ajavan perseeseen kiinni, ja jäi siihen jumittamaan. Ajoivat kumpikin sitten niin hiljaa, että jouduin ohittamaan molemmat. Palasin takaisin oikealle kaistalle, ja 5 sek niin sama taksi pujahtaa taksikaistaa kohtuullista ylinopeutta ohi vähän matkan päähän eteeni pysyen kuitenkin taksikaistalla. Sitten se vauhti taas hiljeni ja ohitin toistamiseen saman taksin. Samalla vilkaisin minkä näköinen ammattimies siellä on. Noh, sellainen +40v paskantärkeä audikuski nokka pystyssä, yllättäen. Oikein taksikuskin perikuva Jatkoin matkaani (samaa vauhtia kuin koko ajan), ja taas meni sama taksikuski ohi suht nopeasti ja eteeni. Oltiin jo Flamingon kohdalla. Taksikuski ajoi taksikaistaa, ja minä vaihdoin lentokentälle menevälle kaistalle. Ja taksikuski tuli myös näyttävästi viimetingassa samalle kaistalle sulkuviivojen yli aivan ennen liittymän alkamista...


Kuulostaa vain ja ainoastaan siltä, että yksikään teistä kolmesta osapuolesta ei tajunnut sitä että tuollaisten pikkuohitusten jälkeen välimatkojen tasoittuminen kestää pikku hetken, jolloin saattaa vaikuttaa siltä että edellä ajava jää siihen "hidastelemaan mun eteen". Siitä juuri johtuu sitten se vuoron perään ohitteleminen.

Kokeile seuraavan kerran vetää syvään henkeä ja nostaa sitä varvasta kaasulta uskomattoman pitkän viidentoista sekunnin ajaksi. Veikkaan että hetken päästä ajelette kaikki sitä iloista kahdeksaakymppiä turvavälit kunnossa eikä tarvitse katsella kenenkään paskantärkeää naamaa.

Veikkaan tosin että vastaus tähän on viherahomainen "en mä, mulla on kiire"

kille:
Quote

Jos jollakulla on varaa liisata/omistaa about 100 000€ maasturi tai muu paremman folkin auto;
luulisi sillon myös omistajalta löytyvän sitä hernettä sen verran, että osaa käyttäytyä kuten varakkaan fiksun ihmisen olettaisi käyttyvän, eikä tekemällä mitä lystää ja missä lystää. Olemalla siis SIKA.
Ilmeisesti asia on niin, että osalle näistä idiooteista on käynyt hirvittävä tuuri; hieno esimies työ, paljon vastuuta, hienot edut, mutta aivot silti prsereijässä todella syvällä ja pysyvästi. Yhtälössä joku kusee meinaa........?


Ja tämän kaiken päättelit siitä kun tapauksessa mainittiin ainoastaan iso maasturi ja se että omistaja ei pyytänyt anteeksi? Uskomatonta settiä..   

susiluoto:
Lueskeikohan kukaan edellissivulla olleen ajatusmyrskyni?

tslowman:
Quote

Kokeile seuraavan kerran vetää syvään henkeä ja nostaa sitä varvasta kaasulta uskomattoman pitkän viidentoista sekunnin ajaksi. Veikkaan että hetken päästä ajelette kaikki sitä iloista kahdeksaakymppiä turvavälit kunnossa eikä tarvitse katsella kenenkään paskantärkeää naamaa.


Kyllä Kimmo puhuu asiaa. Haitariliike tulee (ja kaikkien epämukava eteneminen) juuri siitä, että ohitellaan aivan tarpeettomasti parin minuutin voiton toivossa, tungetaan väleihin, jarrutetaan muiden matkan tekoa, ja koko karavaanin matkanteko hidastuu näiden pösilöiden ajatusmaailman vuoksi. Tsiisus, että olisi pesismailalla töitä. 

Tai no, ehkä se tällä metodiikalla menisi vain pahempaan... 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page