Keskustelua liikenteestä

<< < (2217/3034) > >>

ilmailukärpänen:
Quote

On tietysti utopiaa, että jokainen lähtisi yhtäaikaa hissukseen liikkeelle. Liikenne sujuisi jouhevammin, ja enemmän autoja pääsisi kerralla valoista. Olemme, immeiset, niin erilaisia, ja vireys- ja taitoasteeltamme omanlaatuisiamme.   


Jos on kiire, lähde aiemmin! 

Mikko86:
Quote

Eikä tätäkään voi välttää: liikennevaloissa 10 autoa odottaa jonossa valojen vaihtumista vihreäksi. Jokaisen auton kuljettaja näkee valon vaihtuvan. Silti lähdetään liikkeelle vasta kun edellinen biili nytkähtää.

Näin se vaan kuule menee. Mietippä kun jokainen lähtis alta 2 metrin tappituntumalla yhtä aikaa eteenpäin liikennevaloista Possujuna törmäisi heti kun edessä kiihdyttävä ei sais esim vaihdetta päälle tai muuten vain keskittyis johonki muuhun.

diizei:
No pääasia kuitenkin olisi että päästäisi edes liikkeelle. Valitettavan usein on niitä nukkuvia ratissa juuri se toinen auto jonossa. Risteyksissä joissa on tunnistimet ymmärtävät niin, että kaikki autot menivät jo, ennenkuin se jonossa oleva toinen auto herää. Tässä vaiheessa valo onkin jo keltainen ja sille toiselle autolle tulee hirveä hätä ja usein mennäänkin risteys yli keltaisella tai punaisella. Jos kaikki oikeasti tajuisivat edes lähteä liikenteeseen järkevässä ajassa valoista, eikä jättää sitä 20m turvaväliä, niin valoista pääsisi 10 autoa kahden sijaan.

Pe7e:
Quote

Tässä mitään väittelemistä ole. Sinä vinkaisit jostain pahasta taksikuskista jota jouduit ohittelemaan kun et saanut ajaa tasan kahdeksaakymppiä (vak.nopeussäätimellä vielä, veikkaan) ja mä kuittasin päälle.

Ei hajuakaan miksi yrität vääntää jotain ratapalkista kun ne omat perusasenteet paistaa läpi kilometrien päähän.

Meinasin jo kirjoittaa edelliseen viestiisi, mutta arvelin, että tarvetta on myös jatkossa, eli: Älä jauha paskaa. Lue (ja koita myös ymmärtää jotain) mitä kirjoitan, äläkä väritä niitä juttuja siellä omassa päässäsi.

En jaksa enää kirjoittaa samoja asioita uudelleen, mutta lue sinä vaikka muutaman kerran uudelleen ne aikaisemmat kirjoitukseni jos ymmärtäisit jotain... etsi vaikka sanoja taksi, taksikuski, ja vaikka taksikaista...

Pe7e:
Quote

Tässä vaiheessa valo onkin jo keltainen ja sille toiselle autolle tulee hirveä hätä ja usein mennäänkin risteys yli keltaisella tai punaisella.
Joissakin risteyksissä on myös niissä valoissakin sitä vikaa, että vaikka siitä lähtisi jokainen auto kuin tykin suusta, ei siitä ehdi kuin korkeintaan 3 autoa menemään vihreillä... minkäköhän takia noi jotkut valot vaihtuvat niin nopeasti? Onkohan jotain hetkellistä häiriötä tjsp. Kyllä muuten ****ttaa suht hyvin tollaset, että ensin odotat niitä vihreitä 5min, ja kun viimein vaihtuvat niin pysyvät vihreinä max 5sek ja taas ollaan punaisella seuraavat 5min...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page