Keskustelua liikenteestä

<< < (229/3033) > >>

MasterBaziz:
Quote

Itse yllätyin viime talvena kun jouduin ajamaan sellaisella pienellä city-maasturilla, CR-V-jotain, mitä jossain muualla ei pidetä maasturina ollenkaan. Kun on tottunut henkilöauton kyytiin, niin poljanteisessa talvikelissä meno oli todella epävakaata ja -varmaa. Korkeampi kori kertaa niitä heilahduksia ja kun alustakin on lähinnä sitä hinnat alkaen-tasoa, niin oli oikein kiva päästä takaisin oman henkilöauton rattiin. Olisiko tuon hitaasti menneen maasturin kuski kokenut samalla tavalla.


Itselle sattui syksyllä samankaltainen tapaus isän kaverin Lexus 400h:ta testatessa. Keksintö toi mieleen lastaamattoman pakettiauton pomppivan perän, ohjauksessa ei ollut juuri mitään tuntoa ja urien mukaan mentiin niin että soi. Lisäksi aikamoinen pettymys oli kaasua painaessa selvä viive, polttomoottorin käyttöönotossa ja sen jälkeinen kamala käyntiääni, joka kumitti mielikuvan hiljaisesta hybridistä. Vaatisin vähän enemmän vastinetta melkein 90 000 eurolle, vaikka ymmärrettävästi hybriditekniikka tuossa maksaakin...

Tuo ajamani auto oli ensimmäisiä hybridi-Lexuksia Suomessa. Jännittää päästä testaamaan kaverin samanlaista, joka toimitetaan lähipäivinä. Käsittääkseni kärryyn on tehty jonkin verran muutoksia reilun vuoden aikana.

//b

Masa:
Helsingin Sanomat kirjoittaa Ylä-Savossa tavatusta polttoöljyrekan kuljettajasta. Kuljettaja oli 2.03 promillen kännissä. Tämä rattijuoppo veti 30000 litran polttoöljykuormaa poliisin ottaessa ajoneuvon sivuun.
Käynnistäisinkin nyt arvokeskustelun aiheesta "mikä teitä/heitä raskaan liikenteen kuskeja oikein vaivaa kun tuolla tavalla vaarannatte muita".

Ennenkuin osallistutte, niin tsekatkaapa että kiristääkö pipo päätä. Jos kiristää, niin ottakaa se pois päästä.

Joona:
Quote

Käynnistäisinkin nyt arvokeskustelun aiheesta "mikä teitä/heitä raskaan liikenteen kuskeja oikein vaivaa kun tuolla tavalla vaarannatte muita".

Jotkut vain pitävät itseään täydellisenä ja luulevat olevansa yhtä päteviä kännissä. Kortti pois vaan. Pilaa senkin vähän kuljetusalan maineesta, mitä vielä on.

Aaltonen:
Quote

Jotkut vain pitävät itseään täydellisenä ja luulevat olevansa yhtä päteviä kännissä. Kortti pois vaan. Pilaa senkin vähän kuljetusalan maineesta, mitä vielä on.Kännissä ajamista en hyväksy vaikka ois mikä ajoneuvo tai ajomies ajamassa. Todella syvältä.
Ja Jukan kanssa samaa mieltä tästä maineesta.

Aaltonen:
Hesarissa oli muuten, siis sunnuntain Helsingin Sanomissa aika ilkee onnettomuus uutinen 

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Kymmenvuotias+tytt%C3%B6+kuoli+j%C3%A4%C3%A4ty%C3%A4%C3%A4n+auton+alle+Keh%C3%A4+Ill%C3%A4+Kannelm%C3%A4ess%C3%A4/1135224628651

Todella surullista. Kehä 1:sellä ei kukaan oleta, että sielä joku liikkuisi jalan, saati ylittää sitä tollasesta kohtaa, missä se ei ole sallittua tai  yleensäkkään kovin mahdollistakaan. Todella surullista. 

Pakko kyllä sanoa taas tähän se, että "tyhjä motari, ei sielä ketään ole".... mitäs JOS......................

Navigation

Up one level

Next page

Previous page