Keskustelua liikenteestä

<< < (2301/3034) > >>

kiikaroija:
Quote

Mopopojilla tuntuu aina olevan tapana roikkua ihan takapuskurissa kiinni.

No katsos kun niillähän normaali väli on muutama sentti, niin 3-5m on jo 100-kertainen turvaväli, sehän on parempi kuin kaatumaton mopo millä on vaan kerran kaaduttu (vasta)  .

Miksu:
Jumankauta teidän kanssa. 3400km takana ja yksi iso mälli. On se pari muutakin kertaa kaatunut, tosin olemattomista vauhdeista... Ja tiedän kyllä mihin rakoseen skootterini pysähtyy... Pointti nyt oli siinä että se fukin Lolvo-kuskin piti tulla siitä välistä, kysyn että miksi? 40m ennen valoja jotka ovat punaisella niin on aivan pakko tulla skootteristista ohitse siitä rakosesta... Parinkymmenen minuutin kuluttua tästä tulee kolmion takaa Toyota RAVi melkeenpä kylkeen... Ja me muka vaarallisia?

odo:
Quote

Ja me muka vaarallisia?

Jos kaikki vetäis sun asenteella tuolla niin joo. Onneksi tosin skootterilla ei saa autoon paljon damagea, eniten hirvittää pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden puolesta.

hynkel:
Quote

Jumankauta teidän kanssa. 3400km takana ja yksi iso mälli.

n. 400 000 km takana (josta mopolla n. 30 000 km) ja ekaa isoa mälliä odotellessa... kerran se mopo kaatui.

ALind:
Kuulin aika pelottavan jutun erään autokoulun opettajalta; eräs oppilas oli ajanut mopolla kolme kesää, ja tullessaan B- kortin teorioihin oli vasta oppinut väistämissäännöt oikein.

Sitä miettiessä...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page