Keskustelua liikenteestä

<< < (2313/3033) > >>

PeteL:
Olikohan lähdössä Luostolle lysthinpittoon?

71-vuotias mies jäi kiinni törkeästä rattijuopumuksesta kaksi kertaa ja kortitta ajosta kolme kertaa - kaikki yhden vuorokauden aikana.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011061113876654_uu.shtml

Juha:
Juu poijaat oli leiriytyny Sunantien ja Finnoontien risteykseen. Paseja onki näkyny pitkin viikkoa Espoon keskuksen kulmilla. CV:t ja Leot puuttui  .

matskupu:
Quote

CV:t ja Leot puuttui  .


Telalupien saaminen lienee syynä. Ei päästy CV:n kanssa mun inttiaikana harjoittelemaan oikeastaan mitään muuta kun metässä möyrimistä, kun tiemesterit ei anna telavehkeille lupia kovin halvalla/herkästi päällystetyille teille. Hyvä että maantieajot päästiin ajamaan.

mmniemi:
Quote

Kaverilta lähti kortti kuivumaan kun ajeli kevarillansa 3km siviilipoliisien edessä keulien... Ja liikenteessä täytyy olla itsekäs jos aikoo eteenpäin päästä, sen olen oppinut. (En tarkoita punaisia päin ajamista tms... Kaistojen vaihtoa jne...)


Se, että taitava kaveri ajaa poliisin edessä 3km keulien (taitamaton ei siihen pysty) on todennäköisesti pienempi riski liikenteessä, kuin mopoilija, joka pitää taajamanopeuksilla kolmen metrin turvaväliä, ja ajaa 20cm päässä rotvallista. Ja sittenhän mää mukkasin...

Pe7e:
Tulipahan nähtyä vaihteeksi fiksu mopopoika liikenteessä. Sillä oli jostain luultavasti lipastettu "Hengenvaara" -varoitustarra liimattuna siihen kikottimen "kylkeen"

Navigation

Up one level

Next page

Previous page