Keskustelua liikenteestä

<< < (2329/3033) > >>

jari58:
Quote

Niin, ja saahan sillä 10 000€ jo oikean auton


Ja hyvän...

jr:
Quote

Ja hyvän...

Mutta ei auta, jos ei ole ikää ajaa sitä oikeaa autoa...

Juha:
Quote

Siis ei hyvää päivää. Taas tänään oltiin kavereiden kanssa tyhjällä parkkipaikalla kevareilla kikkailemassa, keulimassa yms. Niin eiköhän joku kukkahattutäti tule ja soita poliisit jotka antaa häädöt. Eikö se oo parempi että leikitään parkkisella kuin liikenteessä autojen seassa? Meluhaitasta tuskin voidaan puhua koska Turun Moottoritien ja Kehä 2 liittymä on 100-200m päässä.

Kannattaa lukea tieliikennelakia. Häiritsevästä ajosta taajamassa voidaan sakottaa kyllä...
4 §
Tarpeettoman ja häiritsevän ajon kielto

Tarpeeton ja häiritsevä ajo taajamassa on kielletty. Ajoneuvon kulkureitti ja ajotapa on taajamassa muutenkin sovitettava sellaiseksi, ettei siitä tarpeettomasti aiheudu häiriötä.

tjh80:
Quote

Mutta ei auta, jos ei ole ikää ajaa sitä oikeaa autoa...

Niin, voi hitsi voi harmi. Ihan kun se kolme vuotta olisi pitkä aika ajokorttia odotella, taitaa nykyisellä nuorisolla olla niin hätä kokemaan, että ensin mopo/mopoauto, sit kevari ja sitten se b-kortti tms. Elämä on aikaa kokea.

Miksu:
QuoteEli aina pitää se oma ritsa pistää tyyliin nojaamaan toisten autoihin, vaikka tilaa on miten paljon tahansa muuallakin. Ärsyttää jo allekirjoittanuttakin, puhumattakaan tuosta Ferrari-kuskista....ja ketä tahansa kenellä nyt sattuu vähän hienompi ja/tai uudempi auto olemaan. Nousee kyllä vähemmästäkin karvat pystyyn. Hyvä että tuosta Fefestäkään saa enää ovea auki.

Ja sitten vielä parempi, kun niitä ahdetaan +5 mopoa yhteen ruutuun, mikä on toisaalta hyvä, etteivät täytä kaikkia ruutuja, mutta kun se pitää vielä suorittaa siihen ahtaimpaan mahdolliseen väliin. Pieni tuulenpuuska niin siitä kaatuu kaikki jonkun auton kylkeen. Ja sitten kun siitä poistutaan, sitä mopoa ei voi taluttamalla pakittaa/siirtää siitä pois, vaan ekana siihen istahdetaan päälle ja sitten aletaan sorvaamaan sitä pois siitä ruudusta. Eikä haittaa jos vähän hipoo toisen kylkiä....Toisaalta, et voi väittää että jos ajat m-pyörällä ja näät vapaan ruudun niin kurvaat siihen sen enempää miettimättä suurin piirtein keskelle. Omistat auton, pitää hyväksyä se että sille käy jotain... Jos pelkää että naarmu tulee kylkeen jonkun parkkeerauksen takia, ei pitäisi lähteä liikenteeseen ollenkaan...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page