Keskustelua liikenteestä

<< < (2333/3031) > >>

Miksu:
Quote

No varmasti onkin, kun kukaan ei uskalla puolta kilometriä lähempänä ajaa. Ikinä ei tiedä, mitä tapahtuu...

Mutta asiaan: Oon Tonin kanssa täysin samaa mieltä. Jos kerran pystyy 10 000 euroa "sijoittamaan" mopoautoon, niin uskoisin tuolle summalle löytyvän mielenkiintoisempiakin käyttökohteita. Esim. purjelentokurssi ei vie noinkaan paljon rahaa. Tosin vika taitaa löytyä kyseiset härvelit sallivasta lainsäädännöstä, eikä niiden käyttäjistä.


PPLläänkin riittäis massit mainiosti...

hynkel:
Quote

Siis ei hyvää päivää. Taas tänään oltiin kavereiden kanssa tyhjällä parkkipaikalla kevareilla kikkailemassa, keulimassa yms. Niin eiköhän joku kukkahattutäti tule ja soita poliisit jotka antaa häädöt. Eikö se oo parempi että leikitään parkkisella kuin liikenteessä autojen seassa? Meluhaitasta tuskin voidaan puhua koska Turun Moottoritien ja Kehä 2 liittymä on 100-200m päässä.


"Tyhjä" parkkipaikka ei ole muulta liikenteeltä suljettu alue. Sielläkin voi siis syyllistyä liikenteen vaarantamiseen, riippumatta siitä, onko siellä edes muuta liikennettä juuri sillä hetkellä...

niin, ja viimeistään siitä hetkestä lähtien kun poliisit saapuivat paikalle, parkkipaikka ei varmasti ollut enää "tyhjä".

Teemuxs:
Quote

Mopoauto on tällä hetkellä tilastojen mukaan Suomen turvallisin tieliikenteessä oleva ajoneuvo.

Ongelmia?


"Noin joka kymmenes mopo on ollut osallisena kolarissa"

Turvallisia?

Lähteitä ja tilastoja:
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Joka+kymmenes+mopoauto+osallisena+onnettomuudessa/1135264810065
http://www.trafi.fi/filebank/332-Trafi8-2010MopoautotLiikenteessa.pdf
http://www.nordicroadsafety.org/www/fi/turvapuoti/tuotteet/moottoripyorailijat/mita_moottoripyorailijoiden_kuolemankolareista_voidaan_oppia_oppilaan_opas.php?we_objectID=7160&pid=18979
http://www.ake.fi/AKE/Tilastot/Ajoneuvokanta/Ajoneuvokanta+2010/Ajoneuvokanta+2010.htm

andy1:
Minkä kumman takia noilla rekanraadoilla pitää aina ja ian kaiken ohittaa 84:ää 82:ta ajavia toisia rekkoja? Mitähän mahtoi liikkua sen Nesteen säiliöautokuskin yläkerrassa, joka ohitteli eilennä Porvoon motarilla suunnilleen edellä mainituilla spekseillä kaksi venäläistä autonkuljetusrekkaa? Etenkin siinä vaiheessa, kun olin tulossa sitä ohituskaistaa takaa hippisen päälle sallitulla nopeudella (hyi minua, sainkin tänään sakot) ja eteen piti kaartaa yks kaks yllättäen ja varoittamatta. En ehtinyt katsella laittoiko tuo vilkun pykälään, kun tuli kohtuullinen kiire hidastella siihen 84:ään peräänajon välttämiseksi. No, olipahan aikaa soittaa torvea koko rahan edestä. Keskisormeakin näytin poikkeuksellisella antaumuksella. ***tu, lättyyn ois pitäny vetää. Kertokaapa nyt arvon ammattiautoilijat, mistä moinen idiotismi sikiää. Sitä kun näkee vähän liiankin usein. Ihan joka kerta ei tosin ole sitä kuudenkympin nopeuseroa.

-A-

Pe7e:
Quote

Jos kerran pystyy 10 000 euroa "sijoittamaan" mopoautoon

Ne on niitä pappa betalar -spedejä, ei ne itse "sijoita" penniäkään mihinkään.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page