Keskustelua liikenteestä

<< < (2337/3031) > >>

Pe7e:
Quote

Mutta paras oli tänään:

...eli ihan perus mopoteini. Sitäpaitsi v*tunko väliä sillä on mitkä "ajokengät" on skootteria ajaessa? Ei kai siinä polkimia ole?

Söde:
Kaverin kolarin jälkeen vähän ollut normaalia tarkempi ja ylensä risteyksiin kytkin pohjassa ja valmiina jarruttamaan. Tänään se ehkä pelasti hengen sillä puhelimeen puhuva valkosta transittia ajanut mies käänty eteen, näin jotenki silmäkulmast et toi tulee kovaa (aikomustakaan pysähtyä) ja jollain ihme refleksi jarrutuksel sain vältettyä etten siihen osunu. Oli onneks 40 alue niin siitä vauhdista tollane 95 kg kevytmoottoripyörä pysähtyy aika hyvin. Mä tiedän et 2 pyöräset ajelee välillä miten sattuu ja voi olla mahdollista että jäin pilarin taakse ettei kuski nähny mua. Mutta valoja päälle siellä liikenteessä. On sanomattakin selvää että ikävää elää vammautuneena tai niin että on vammauttanut jonkun..

Joona:
On se raakaa kun alaikäisiltäkin meinaa henki lähteä...

Koo:
Quote

Kaverin kolarin jälkeen vähän ollut normaalia tarkempi ja ylensä risteyksiin kytkin pohjassa ja valmiina jarruttamaan. Tänään se ehkä pelasti hengen sillä puhelimeen puhuva valkosta transittia ajanut mies käänty eteen, näin jotenki silmäkulmast et toi tulee kovaa (aikomustakaan pysähtyä) ja jollain ihme refleksi jarrutuksel sain vältettyä etten siihen osunu. Oli onneks 40 alue niin siitä vauhdista tollane 95 kg kevytmoottoripyörä pysähtyy aika hyvin. Mä tiedän et 2 pyöräset ajelee välillä miten sattuu ja voi olla mahdollista että jäin pilarin taakse ettei kuski nähny mua. Mutta valoja päälle siellä liikenteessä. On sanomattakin selvää että ikävää elää vammautuneena tai niin että on vammauttanut jonkun..Noita tilanteita tulee itsellekin eteen vähän väliä. Sitä on vaan pakko hiljentää jos risteykseen on auto tulossa, koska kuitenkin silloin tällöin joku "puusilmä" kääntyy eteen. Asia on tiedostettu maailmallakin, tässä Brittiviranomaisen tietoisku asiasta: http://www.youtube.com/watch?v=8o-u0RFtyGY

Miksu:
Quote

...eli ihan perus mopoteini. Sitäpaitsi v*tunko väliä sillä on mitkä "ajokengät" on skootteria ajaessa? Ei kai siinä polkimia ole?


Mutta voit kuvitella sitä pidon määrää vähänkin liukkaammalla pinnalla (vetinen asfaltti) etenkin ylä/alamäissä. Lisäksi sitä kun pitäisi pistää jalkaa maahan pysähtyessä, voi mennä nilkka yllättäen nopeasti paskaksi... :/ Ja on sitä nähty kun likka ajaa enskaa korkkarit jalassa....   

Navigation

Up one level

Next page

Previous page