Keskustelua liikenteestä

<< < (237/3033) > >>

Masa:
Henri puhuu täyttä asiaa !!!
Alkaa olla harvinaista tässä ketjussa...

mmniemi:
Quote

Olen ajanut panssarivaunua, okei ei ole lähellekkään sama asia kuin rekka, mutta jos osaan ajaa sitä millilleen, niin miksen osaisi rekkaa ?

Siinä sun tankissas oli varmaan kans semmonen 10metrinen perävaunu?

Quote

Rekkaan oon ajanut myös

Millä, sillä panssarivaunullako?

Quote

tosin autokoulussa viimeksi, mutta silti en näe siinä ongelmaa, jos pitäisi hypätä nyt ohjaksiin (oli siinä kärry tai ei).

Niin autokoulussa ei taideta hirveästi rekalla ajaa. Kuorma-autolla kyllä, mutta sehän onkin aivan eri asia...

MasterBaziz:
Quote

Mielestäni ammatilainen ratissa onkin sitten sellainen jolla on hommaan oikea asenne.


http://www.city.fi/videoni/video/1217/?nh=1

juksii:
Quote

Pikkusen piti vetää yli, ajoaika loppui sataa kilometriä ennen kotia.


Aika hyvin olet saanut ajettua parin päivän aikana. Sait sitten melkein vain ajaa eikä paljoa tarvinnut lastauksissa kupeksia.

Aaltonen:
Quote

Ikänä en ole ajanut täysperää saati puolperää, mutta en näe siinä siltikään mitään ongelmaa. Annatte sellasen mulle, niin ajelen ihan ongelmitta missä tahansa. Ongelmia tulee, jos asiasta tekee ongelman..


Joo nyt herra ei kyllä tiedä mistä herra puhuu. Herra voi ihan vapaasti mennä kokeilemaan vaikka peruuttamista tollasella Scanian yhdistelmällä Askon noutovaraston pihaan Petikossa, katellaan sitten miten helppoa ja ei ongelmaa se on.

Itse en voi käsittää sitä taitoa, mikä noilla rahtareilla on, kun ne sinne Askon Petikon varaston pihalle tööttää tolla kärryllä menemään. Alamäkeen ja näin talvella se alamäki on kivasti jäässä. Yleensä päästäkseen sinne pihalle on peruutettava ns. kulmaperuutus Martinlaaksontieltä (miustaakseni). Ellei käy tuuria ja piha ole täysin tyhjä, mutta koskapa se tyhjä olisi, jotta sielä kääntämään kunnolla tollasen pystyisi. Hattua nostan, itse en pystyisi tohon edes pienellä harjottelulla, vaatisi aika reilusti toistoa, että alkaisi ees jotenkin sujumaan.

Joten kyllä mun mielestä nyt pikkasen aliarvioit tätä haastetta... ei millään pahalla, mutta käy kokeilemassa, joskos sitten muuttuu vähän asenne.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page