Keskustelua liikenteestä

<< < (2389/3034) > >>

niksu99:
Quote

Ei se tiemestarikaan jokaisen pikkutien takia sentään nopeutta laske tiellä. Isot risteykset sitten erikseen.


Ei tietenkään, mutta tässä ajettiin 60 alueella, niin outoa jos 80 merkki tökätään risteysalueelle, eikä vasta sen jälkeen.

kiikaroija:
Quote

Muoks: Pakko lisätä että en ihan oikeasti ole kai ymmärtänyt väärin. Ajoit siis motarilla ja saavutit edellä ajavaa, takana tuli vielä nopeampi vasemmalta ohi. Tiesit että auto oli jo kohdallasi kun laitoit vilkun päälle. Näin minä ainakin ymmärsin.

Ihan oikein ymmärsit. Jos joku nyt on niin älytön että pelkällä vilkulla vaihtaa kaistaa katsomatta sivuille, sitä on vaikea ymmärtää. Mutta havaintovirheitä/-puutteita joskus tulee.

Stumppi:
Quote

Sattuuhan noita tilanteita. Varsinkin silloin jos käyttää nigaattoria ja vilkuilee tien nimiä. Tiedän kuinka rekkamiehiä harmittaa, mutta mitapä ajavat ihan persiissä kiinni.

Sattuu sattuu. En käytä nigaattoria, vaan tiekarttaa. Enkä myöskään aja kenenkään takapuskurissa kiinni, oman autoni jarrutusmatkan tuntien. 

Judanssi:
Mikä hitto siinä on, että se pyöräilykypärän laittaminen päähän on niin hankalaa? Vaikka itse olisi taitava liikenteessä, niin se toinen osapuoli ei välttämättä ole.

Tämä tapahtui silmieni edessä, ja tähän se johti 

Yllättävän paljon pureskeltavaa näin pieneen päähän, vaikka kaikki tehtiin mitä voitiin.

oh2dw:
Kyllä! Seuraavaksi lienee tulossa haarniskapakko kaikille, jotka liikkuvat huoneiston ulkopuolella. Eikä kukaan saa olla 25 m lähempänä toista ihmistä. Julkinen liikenne on lopetettu, koska kaikille juna-asemille, bussi- ja ratikkapysäkeille ei saatu aikaan lentoasematyyppistä turvatarkastusta.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page