Keskustelua liikenteestä

<< < (2409/3031) > >>

mmniemi:
Quote

Jos ihmisiä näin paljon haittaa että ilmaisen mielipiteeni niin voi jessus.  Teiät sinne Ahvenanmaalle pitäis laittaa... Suomi oli vapaa maa, ainakin joskus? Muistaakseni sellanen virke jossain itsenäisyysjulistuksessa onkin ja kansalaisen oikeuksissa sananvapaus.... Voitte passin tulla tarkistamaan ihan rauhassa jos haluatte kansalaisuudenkin varmistaa. 


Suomi suomalaisille ja Turku turkulaisille! 

Miksu:
Viimeisimmän tarkistuksen mukaan kansalaisuus tais olla Suomi ja passikin on Suomen vastaava.  Silti ihan TYKSissä syntyny.

hynkel:
Quote

Kyllä käyttää! Lähes päivittäin näkee väärinpysäköityjä autoja, joissa hätävilkut päällä. Eikös ne sitä varten olekaan?


En tiiä, mutta keltavilkku katolle ja auton voi pysäköidä vaikka stokkan eteen  ilman, että kukaan tulee ihan heti sitä laputtamaan (kunhan ei kiskoille pysäköi). Varsinkin, jos siinä on vielä betoniroiskeinen peräkärry perässä lisäämässä uskottavuutta.

tom_joke:
Mistä näitä sikiää? Idiootti pyöräilijöitä nimittäin. Jo monena päivänä on himaan ajaessani pyöräilijä lähtenyt ohittamaan vasemmalta, kun olen hidastanut hidastetöyssyyn autolla. Ensin ollaan sotkettu keskella ajoväylää autojen edessä vaikka vieressä menee kevyenliikenteenväylä. Ja vielä tiedoksi, ajan itsekin lähes päivittäin fillarilla mutta en koskaan autotiellä, jos kevyenliikenteen väylä on käytössä, jo ihan oman turvallisuuteni kannalta. Vaikkakin kerran olen ottanut yhteen pakun kanssa fillarilla selviten tilanteesta voittajana, en silti tietoisesti halua ottaa riskiä jäädä auton alle. 

erkki.pulkkinen:
Quote

Mistä näitä sikiää? Idiootti pyöräilijöitä nimittäin.


No täältä tietenkin.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page