Keskustelua liikenteestä

<< < (2445/3031) > >>

susiluoto:
Joo etelässä on kaikki liukkaampaa, johtuu toki asvalttiin sekoitetusta kalkkikivestä joka kastuessaan ja muutoinkin toimii hyvänä liukasteena.

cabpilot:
Greek drivers! No- onneksi hengissä selvittiin, kun selostus meni siihen minkä takia kreikkalaisilla on nämä hävittäjät ja turkkilaiset noi... En ymmärrä. Tosin voisin jopa ymmärtää jos asuisin Kreikassa, tai sitten en. No anyway tänä viikonlopuna Tanagrassa pitäisi olla taas kunnon Airshow.... Brittifoorumeilta sen sitten näkee, mitä menetti taas jälleen kerran... 

Söde:
Joo ei terve! Skodasta melkeen löytää muutaman naarmun, mut mites toi mopoauto?

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/poika-rysaytti-humalassa-mopoautolla-toisen-auton-peraan---tallaista-jalkea-tuli/art-1288427708020.html

jari58:
Quote

Joo ei terve! Skodasta melkeen löytää muutaman naarmun, mut mites toi mopoauto?Hyvä Lauri! Tässä on hyvä esimerkki mopoauton "turvallisuudesta". Nuo härpättimet pitäisi oikeasti lailla kieltää . Tässä ei ilmeisesti vauhtia ole kovin paljon ollut, mutta jos raskaampi ajoneuvo törmää tuollaiseen härpättimeen vähän kovemmalla vauhdilla niin mopoauton kuskin voi imeä imupaperilla asfaltista.

Marika:
Quote

Hyvä Lauri! Tässä on hyvä esimerkki mopoauton "turvallisuudesta". Nuo härpättimet pitäisi oikeasti lailla kieltää . Tässä ei ilmeisesti vauhtia ole kovin paljon ollut, mutta jos raskaampi ajoneuvo törmää tuollaiseen härpättimeen vähän kovemmalla vauhdilla niin mopoauton kuskin voi imeä imupaperilla asfaltista.

Tuossa joku viikko sitten meinasin Corollalla törmätä mopoautoon 80km/h alueella... Keksi siis lähteä kääntymään katsomatta vastaantulijoita. Onneksi säikähdyksellä selvittiin.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page