Keskustelua liikenteestä

<< < (2465/3034) > >>

kille:
Quote

Taksikuski itse totesi: "Mä oon töissä, mä saan ajaa ylinopeutta" ...ttu oikeesti mitä id... no jätetään sanomatta, ettei kukaan pahoita mieltään.


On ihan yleinen ajatus tien päällä liikkuvilla tuo "mä olen täällä töissä". Ihan inhimillistä, vaikkei siitä mitään erioikeuksia saakaan. Toisaalta onneksi jotkut myös ovat sanoneet kääntäen "mene sinä ensin kun olet töissä" ja kyllä se on mieltä lämmittänyt.

Mites jengi suhtauisi jos saisivat pyöriä odotuksessa vartin sillä aikaa kun mopocessnat vetelee läpäreitä Hesavantaalla? Eihän ilmassakaan pitäisi mitään erioikeuksia pidä antaa sen takia että ollaan töissä? 

oh2dw:
Quote

On ihan yleinen ajatus tien päällä liikkuvilla tuo "mä olen täällä töissä". Ihan inhimillistä, vaikkei siitä mitään erioikeuksia saakaan.

Töissä ja töissä. Ovathan nekin, jotka ovat menossa töihin tai tulossa sieltä, työmatkalla, vaikkei olekaan taksivaloa katolla tai mainosta autonkyljessä. Liikennekulttuuria kannattaisi opiskella jenkkilässä. Siellä tuo homma osataan (no, paitsi muutama vuosikymmen sitten oli hetken ilmiö nimeltään "freeway shooting", kun keskisormi oli vaihtunut haulikkoon). Ääri-ilmiöitähän toki joskus putkahtaa.

ovalila:
Quote

Liikennekulttuuria kannattaisi opiskella jenkkilässä. Siellä tuo homma osataanTuota noin.... kymmenen vuoden  kokemuksella en olis valmis allekirjoittamaan tuota väitettä. Joe Sixpack saa korttinsa aivan liian helpolla ja sitten kun siihen alle lyödään alle alun kolmatta tonnia painava pickup jonka ulkomitoista ( tai nopeuksista ja etäisyyksistä ) ei ole mitään havaintoa niin kyse onkin sitten vain siitä että koska se onnettomuus tapahtuu. Ja  jos joskus tuntuu siltä että suomalaiset kuljettajat käyttävät paljon aikaa puhelimen räveltämiseen niin tervetuloa havainnoimaan tänne puolelle rapakkoa......

Vaikka suomessa ajetaan sarvi otsassa ja raivokkaasti omia oikeuksiaan puolustaen, väitän silti että keskiverto suomalaisen kuljettajan ajotaidot ovat aivan toisella tasolla kuin kuusitoistavuotiaana kotiopetuksella korttinisa saaneen jenkkikuskin. Asenteesta taas voidaankin sitten keskustella seuraavat 635 sivua......

jamann51:
 Itsekin USAssa jonkun verran vuokra-autolla ajelleena on muodostunut sellainen kuva sikäläisestä liikennekäyttäytymisestä,että ihan hyvin se kyllä sujuu,oikeasti miltei paremmin kuin meillä! Eritoten se autojen määrä /liikennetiheys tiedostaen,niin melkein kunniamaininta! Oma lukunsa on toki ne valkohapsiset mummot siellä seassa,saattavat kyllä yllättää Tämä toki vain minun ikioma näkemykseni!

dera:
Jenkkimoottoriteillä liikenne kyllä on sellaista, että valitaan kaista, painetaan cruise päälle ja odotetaan kunnes ollaan perillä. Jos nyt sattuu jäämään 50 cruiseen siellä vasemmanpuolisimmalla kaistalla niin väliäkö sillä.

Suomessa taas tupataan sortumaan tuollaiseen kotiliikennepoliisimeininkiin mikä on ihan naurettavaa.

Jos moottoritieliikenteestä puhutaan niin kyllähän Saksa on aika ykkönen siinä. Hauskinta se taas on Italiassa

Navigation

Up one level

Next page

Previous page