Keskustelua liikenteestä

<< < (2517/3033) > >>

passat:
Oli kyllä hurja keli. Mielenkiintoisena yllärinä uudet autot, joissa takavalot eivät pala päivällä. Tässä selitys:

Uusi Suomi: Poliisi ihmettelee uutta ilmiötä: ”Perä pimeänä pyryssä”

Tässä keskellä ketjukolaria kuvattu video (lopussa yleiskuvaa rytinästä): YouTube

cabpilot:
No, ei tarvinnut kuin yhden keikan heittää, niin perä oli taas lumen peittämä. Nimimerkillä, joka toisen kyydin jälkeen perä puhtaaksi.

Joo... kyllähän noilta kaikilta pitäisi ottaa kortti poies, kun näkyvyys oli paikoitellen nollassa, niin talla pohojassa mentiin...

Tässä koruntonta kertomaa kuvien kera:

Linkki 1:  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/valtava-ketjukolari-lahdentiella---enaa-ei-ole-kiire-mihinkaan/art-1288446608557.html?ref=huuto-tf-promo1

Linkki 2: http://www.hs.fi/kotimaa/Poliisi+Uudenmaan+liikenteen+tilanne+katastrofaalinen/a1305554794021?ref=tf_iHShuutoboksi

"Silminnäkijä: Näkyvyys 8 metriä, vauhtia 120 km/h" - Äly hoi älä jätä... muuten käy huonosti. Oli se Espoossakin jälki välillä kuin Raatteentiellä aikoinaan. 

PS Hesassakin tietty sattui, mutta suurimmat kolaripaikat taisivat olla Vantaalla ja Espoossa, teillä joilla mentiin maakuntiin tai tultiin maakunnista... no joo tuo Lahdenväylän mälli sattui Hesalaisten alueelle, mutta eiköhän ne oikeat stadilaiset (hesalaiset) jättäneet autonsa lumikinoksien alle ja lämmin olutkolpakko osui kouraan rattia useammin. Harmi kun ei ole oikea hesalainen. Onneksi huomenna pääsee maastontiedusteluun "rapakon" taa. 

cabpilot:
Heh! Tuo Teron linkittämä YouTube-video on hyvä esimerkki...

"I can't see nothing" (talla pohjassa kuitenkin mennään etipäin). Heti perään "Ou s**t, s**t". Tämä kertoo kaiken. Omasta mielestäni pahinta oli tuulilasille jäätynyt lumi. Ajossa vähän helpotti, mutta heti kun joutui odottelemaan, niin lumi suli ja jäätyi tuulilasiin. Tuulilasin pyyhkijöiden sulkia sai olla kopistelemassa vähän väliä. Jatkuvassa ajossa tätä ongelmaa ei olisi esiintynyt, mutta nyt esiintyi ihan riittävästi.

Kannattaa kattoa tänään muuten tuo Ville Haapasalon Silkkitie 30 päivässä osa viisi uusintana (tuli mieleen Villen hokemasta eteenpäin!). Villen maisemissa ei ole kiire mihinkään. 

las1:
Quote

Helsingin kehäteille ja moottoriteille pitäisi laittaa kesäksi 50 km/h rajoitus ja talvisin 40 km/h. Kun siellä on aivan julmetusti törppöjä liikenteessä 


Agree... mutta kumpi tämä on, moottori- vai kehätie ? 

Kuten iltalehdessä tänään, kuvatekstinä "Bussi ja pysäköity auto kolaroivat Väinö Auerin kadulla Helsingin Kumpulassa."

Linkki kuvaan: http://static.iltalehti.fi/uutiset/kaaoskooste1_03022012TN_uu.jpg

ja linkki sivulle http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012020315162582_uu.shtml

Rami2106:
Quote

Ahaa! Eivätkö ne autoilijat siellä helsingin seudulla pudota ajonopeuksia mikäli keli on huono? Sitten kyllä ymmärrän, että onnettomuuksia sattuu. Neuvoisin pudottamaan ajonopeuksia niin paljon, että ehtii reagoida tilanteeseen mikäli jotain yllättävää on sattunut edessäpäin, vai onko niin että jos ajaa turvallista nopeutta niin sitten muut helsinkiläiset ajavat 100Km/h sinun autosi perään.

Minä tapaan jättää +100 metriä turvaväliä edelläajavaan mikäli ajetaan yli 80Km/h, se on toiminut hyvin jo yli 30-vuotta minkä minulla on ajokortti ollut. Eipä ole kolaria tullut ajettua autolla eikä Mp:llä. Tosin minun perään on kyllä ajettu kaksi kertaa kun olen tälläinen "törppö"
 


Tapahtumat kohdasta noin 1:45 lähtien kertoo kaiken.

http://www.youtube.com/watch?v=gVTUHkFO95M

Edit: Tämä olikin tuossa edellä.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page