Keskustelua liikenteestä

<< < (2529/3034) > >>

Stumppi:
Quote

Juu, näköjään annoin itseni tulkita tuota alkuperäistä lainausta hiukan väärin.  Meillä taas oli lähinnä niin, että kun vanhalle kuskille oli tulossa paska-nakki, se sysättiin koulutuksen nimissä uudemmille kuskeille.

Näinhän se hoidettiin, samoin sysättiin kuljetuskeskuksen siivoushommatkin aamukasoille.. Itse olimme sotkussa kahvia juomassa.

hynkel:
Quote


Onkos toi ATT jokin ammattitaitotesti vai ??


Ampumataitotesti.

nosturimies:
Quote

Ampumataitotesti.


No miten se nolla voi olla ?

tare:
Keli oli siellä varmasti hyvä, mutta porukka ajoi vaan liian kovaa. (Näkyvyys muutama metri Ja 100 km/h  ) Toivottavasti vakuutusyhtiöt huomioivat tämän, ja eivätkä maksa kaikkia laskuja  

Kunpa tulisi nopeasti automaattinen nopeusrajoitin kaikkiin autoihin.  

Eli jos on vaikka joko ketjukolari jossain, niin automatiikka rajoittaa kaikkien autojen nopeutta ajoissa. Ja jopa pysäyttää auton kokonaan.

Tuolla systeemillä saisi samalla estettyä kaikki ylinopeudet.  Jos liikennemerkki on vaikka 50, niin auto ei kulje kovenpaa, vaikka kaasupoljin olisi pohjassa.Tämä tulee vielä, eikä tarvitse montaa vuotta odottaa  

Joona:
Quote

No miten se nolla voi olla ?


Alkuperäistä en ampunut lainkaan ja en kovin usein ampunut kun valehtelin aina että lasit on kotona. Kukaan ei koskaan tajunnut kysyä miten voin ajaa autokoulussa. En ole ampunut kuin pari laukausta ja nekin ohi. Ei tarvinnut edes lähteä ampumaradalle seisoskelemaan. En edes opetellut säätää tähtäimiä. Kotiutumis-ATT:ssä ltn pyysi yrittää kun taas valehtelin laseista. Se oli ainoa mahdollisuus yrittää sitä ennen kotiutumista. Ammuin kaikki ohi ja tulos oli pyöreä nolla. Enhän edes nähnyt taululle asti! Sitten lasit päähän ja kotiin vlv:n viettoon. Kyllä intin kuskit pääsevät helpolla ai että! Sotilaskoettakin saatiin parin muun kanssa vältettyä ja saman ryhmän alikessuille oli sanottu viimeisessä mahdollisessa kokeessa että niitä kolmea kaveria te ette tule ikinä saamaan tekemään tätä. Papereissa olen suorittanut sen enkä koskaan ole edes testirataa nähnyt!

Navigation

Up one level

Next page

Previous page