Keskustelua liikenteestä

<< < (2541/3034) > >>

nosturimies:
Quote

Eikö loogista ole, että ensimmäisenä purettavat paikat lastataan viimeisenä perään? Aattelepa kun olis pohjoisen paikat ollut keulassa ja etelän paikat hännässä. Yritäpä sitten purkaa pohjoisen paikat ensin.


No meillä meni parhaimmillaan koko kuorma samaan kauppaan ja toisinaan paikkoja oli vain 4.  Kaikki purkupaikat oli Oulussa. Tosin Kemijärvelle ajeli yksauto kaks  kertaa viikossa.

Tarkoitin ,että etelä-suomen autot lastattiin ensimmäisenä ja sitten vasta p-suomen autot.  Sori...

ilmailukärpänen:
Ainakin minun autokouluaikana opetettiin käyttämään valoviiksen kaukovalon "vilkutustoimintoa" ja esimerkiksi juuri silloin kuin aloitetaan ohitus, oli yksi tilanne jossa noita voi käyttää. Eli nopea vilkautus ja edessäoleva huomaa että nyt takanatulija aikoo aloittaa ohituksen. Kuitenkin ohitustilanteissa tuota tapaa harvemmin enään käytetään. Samoin on mielestäni luonnollista se että jos  vastaantulojalla on esim. valot unohtuneet, vilautetaan kaverille kaukovaloilla. En ole edes muuhun tapaan törmännyt saatikka osannut edes kuvitella että siinä ehtisi "sokaistua". Veikkaan että enemmän on kyse vain siitä että tämä tapa on "omien oppien" vastaista ja se ärsyttää kun muut eivät tee, kuten itse näkee oikeaksi. Siitä sitten soppa syntyy jos aletaan vielä liikenteessä opettamaan muita "oikeille tavoille". Ei hyvä.

Tiedättekö miksi muuten autoissa on valoviiksessä se kaukovalojen vilkautustoiminto...?

Markku:
Lapissa liikuttaessa on myös hyvä muistaa että valojenvilkuttelu saattaa merkitä myös porovaroitusta
Markku

nisse90:
Quote

Niin, tarkoitin Antti Luotia. Luotihan ajatti Grasshopperin aikaan kuskeja Kesko Hakkila - Oulu ja takaisin samoilla silmillä aikanaan.

Mitenköhän mahtaa olla nykypäivänä? Kuskien vaihtuvuus ainakin on suurta eli ei taida vieläkään mikään hyvä talo olla.

Joona:
Quote

Mitenköhän mahtaa olla nykypäivänä? Kuskien vaihtuvuus ainakin on suurta eli ei taida vieläkään mikään hyvä talo olla.


Nimeä ainakin vaihtaa kuin sukkia. Tosin luoti trucking on tainnut pysyä jo pitkään. Suuruudenhullu kaveri, joka ei piittaa mistään laeista.  Työsuojeluviranomaisen ystävä. Olen ollut hopperilla joten omaa kokemusta löytyy. Tosin ei sitä 80h/vko 12e läpituntipalkalla jaksanut kuin vajaa 2kk. Moduulilla Karkkilan lähijakoa Kiitolinjalla. Voi ***tu mitä touhua...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page