Keskustelua liikenteestä

<< < (2557/3033) > >>

kille:
Quote

Missä tämä lumi on niin suuri ongelma, että sen takia kannattaa edes harkita jonkun aidan istuttamista?


Mietin samaa... pari päivää vuodessa sopivasti osuva tuisku ja tuuli ei oikein riitä perusteluiksi.

dc10-30:
Quote

Missä tämä lumi on niin suuri ongelma, että sen takia kannattaa edes harkita jonkun aidan istuttamista?


En tiedä, vastasin vain hirviä käsittelevään viestiin.  Jos noita muuallakin on niin miksei täällä, hirvet eivät oikein vakuuta. Ja tuskin sitä muuallakaan hirveästi enempää lunta sataa kuin mitä täällä. Ehkä jossain ajatellaan autoilijoitten mukavuutta ja turvallisuutta, muttei suomessa koska: "ei koske suomea". 

Ei minulla ole mielipidettä suuntaan taikka toiseen, kunhan vain pohdiskelen. Joten jos jätetään se "uskonpuhditus" nyt väliin. 

tike:
Ei minunkaan vuoksi tarvitse aitoja istuttaa tai hirviä alkaa lahtaamaan. Se onneton sunnuntai oli osaltani onneksi vain yksi hyvin huono keli muiden onnistuneiden ajojen seassa. Voisihan se maajusseja itsejäänkin helpottaa jos peltoaukeilla olisi muutama aurauskeppi merkkinä, että missä tie kulkee.

Kaikenmaailman supikoiria, pupuja ja komeita lintujakin siellä näyttää olevan. Varmaan muutama hirvenkantturakin jossain.

Eiköhän siellä ensi yönä taas tiellä pysy 

oh2dw:
Tänään taas ainakin Uudellamaalla menossa peltien uudelleenmuotoilu. Huvittavaa on, että kauppojen kassoilla on maksuvuorossa olevan ja seuraavan asiakkaan välissä nykyään turvaväli, joka on pitempi kuin motareilla...

Miksu:
Viime talvena isäntä ajo parkkiin ja kesällä kyseinen paikka viettää vähän alaspäin, silloin oli aivan tasainen lumesta, tokaisin vaan että kokeileeko että lähteekö irti. No ei lähtenyt. Sitten vaan puolen tunnin ulkoilusessio että saadaan etupyöriin pitoa ja toiseen paikkaan parkkiin. Onneksi kebabit pysyivät lämpimänä ja aamulla ei tarvinnut autoa kaivella pois parkista.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page