Keskustelua liikenteestä

<< < (2585/3033) > >>

Joona:
Quote

Ja kumpi, selvänä ajelee mopolla vaikka siinä isossa Allrightin letkassa, vai potkii keskustassa ikkunoita ja harrastaa muuta vandalismia.

Eikö nuorisolla nykypäivänä ole muuta tekemistä kuin ajaa mopolla isossa Allrightin letkassa tai potkia keskustassa ikkunoita ja harrastaa muuta vandalismia? Ite ainakin kaipaan nuoruusvuosia (8-18v) sillä tekemistä ja hauskaa oli niin paljon, että aika loppui kesken joka päivä. Ehkä nykyään asiat on sitten nulikoilla ja räkänokilla huonosti.

Miksu:
Meinaan siis samaan aikaan. Eihän noi miitit ole kuin muutaman kerran kesässä? Ja mitä itteen tulee, itellä nyt ei kauheesti tekemistä ole ajopelin puutteesta johtuen.

Joona:
Quote

Ja mitä itteen tulee, itellä nyt ei kauheesti tekemistä ole ajopelin puutteesta johtuen.


Ei meilläkään ajopeliä ollut. Hyvin harva sortui mopedin käyttöön. Ajopelihän ei sitä tekemistä tuo millään lailla.

jope95:
Quote

Ajopelihän ei sitä tekemistä tuo millään lailla.

Ainoa vain että moottoroitu ajopeli avasi tavallaan "uuden mahdollisuuden" täällä jumalan selän takana asuvalle. Kaupungissa kun kaikki kaverit ja tapahtumat on, ei 18km:n pyöräily kiinnostanut. Bussitkaan ei kulje mistään läheltä.

ovalila:
Quote

Aika rankka yleistämistä. Kaikkihan niitä virheitä tekee. Ja kumpi, selvänä ajelee mopolla vaikka siinä isossa Allrightin letkassa, vai potkii keskustassa ikkunoita ja harrastaa muuta vandalismia. Onhan noita viritettyjä mopoja mutta kun miettii että kuinka hataria viritelmiä autoissa näkee välillä... Tälläkin kylällä yks Pick-up missä ite tehty lava ja muutenki vähä vaikuttaa mielenkiintoselta viritykseltä, silti kilvissä jne...


Ton videon nähtyään on pikka riikkisen vaikeeta välttyä yleistämiseltä......

Navigation

Up one level

Next page

Previous page