Keskustelua liikenteestä

<< < (2589/3031) > >>

juksii:
Quote

Niin ja talvet oli kovempia ja hiihtämällä mentiin kouluun vaikka oli 40 astetta pakkasta. Eikäkumitenkäsemeni...


Ja oli ylämäki sekä mennessä että tullessa ja vastatuuli.

juksii:
Quote

Tuossa saattais hermo mennä jo vähän rauhallisemmaltakin mopoilijalta.....


En tiedä mistä toi sananvaihto oli alussa lähtenyt, mutta jos joku mopoilija lähtee potkimaan mun autoa, ajan päälle varmasti.

Stumppi:
Tuohon mopospedejen aivottomuuteen on mullakin omakohtainen kokemus, josta tännekkin viime kesänä avautusin. Ajaessani yhdistelmällä 50km/h alennetulla tietyöosuudella, lauma mopopellejä ajoivat peräkärryn rinnalle ja alkoivat potkimaan kärryn renkaita...  Itsellä ei kyllä tulisi ikipäivänäkään mennä potkimaan LIIKKUVAN peräkärryn renkaita, kun se peräkärry kumminkin painaa sen rapiat 11 tn. Sinne väliin kun jää joku kengännauha tai vast. niin se on henki pois.. 

kume:
Quote

Eikäkumitenkäsemeni...


Ennen oli pitkät tukat ja kaikki illat potkittiin kännissä kartsalla mummoja  . Ei nämä nulikka/räkänokka hurskastelijat ikinä miksikään muutu  , mutta hyvä on jos potkivat nykyään ikkunoita.

Pe7e:
Quote

HEHE, loistava pila. Just sellainen sinällään tavallaan suht harmiton källi, jollaisia olisimme itse voineet kuvitella tekevämme teininä. Eikä välttämättä edes sieltä kevyimmästä päästä... Erään erityisluokanopettajan kanssa olemme useamminkin tulleet siihen tulokseen keskusteluissamme, että ihan samat kuviot ja kujeet noilla nykyteineillä on, kuin meilläkin aikoinaan. Ehkä sillä erotuksella, että nykyään on mopoautot ja homoskootterit, kun meillä oli PV:t ja Pappatunturit. Nykyään juodaan lonkeroita ja muita hinttivishyjä, kun meillä juotiin kepardia ja koskenkorvaa. Niin ja talvet oli kovempia ja hiihtämällä mentiin kouluun vaikka oli 40 astetta pakkasta. Eikäkumitenkäsemeni...

No enpä tiedä. Tuntuu vaan, että kun annetaan tehdä kaikkea tälläistä, niin noistahan kasvaa just sellasia teräsmiehiä "joille ei mahda kukaan mitään". Siis siellä teinien omassa pääkopassa. Poliisitkaan eivät paljoa tuosta murahtaneet. Pomppasivat vaan ulos autosta huutamaan, että kuka sen laitto ja ***tu mitä pelleilyä tjsp... Jos itse olisin ollut poliisi siinä tilanteessa, olisin varmasti ottanut jonkun niistä idiooteista mukaan laitokselle, oli sitten se tekijä tai ei. Kyllä noilta pennuilta jossain vaiheessa täytyy ottaa luulot pois.

Ja "harmittomia källejä" tehdään kavereille / tutuille, ei vieraille puhumattakaan poliisista Sen vaan sanon, että v*tun ärsyttävää porukkaa invamopoineen ja homoskoottereineen. Tulee taas kyllä käyttöä lasinpesunesteelle. Ja niitä kaasunveivaajia täytyy ruveta heittelemään pikkukivillä...


Quote

Koivistolla tais vaan olla tylsä nuoruus. 

Se ettei junnuna (ainakaan enää tuossa iässä) tullut perseiltyä, ei tarkoita todellakaan sitä että olisi ollut tylsää. Kyllä tuo nykyteinien perseily kertoo ihan jostain muusta..

Navigation

Up one level

Next page

Previous page