Keskustelua liikenteestä

<< < (2593/3031) > >>

tjh80:
Quote

Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa. Pahaltahan se tuntuu kun kakarat tulevat kertomaan mikä on lapsellista ja mikä ei. Kyllä toi lasinpesunesteen suihkuttelu on jokatapauksessa aika typerää touhua, vaikka joskus tekisi itsekin mieli vähän suihkauttaa.

Itse en tuota harrasta kuten en mitään perseessä ajeluakaan, sen verran kunnioittaa muita liikenteessä olevia ja kun on vielä sen verran kallis lasti kuletettavana kyydissä, ei varaa ole paljoa pelleillä.
Sillä minä näitä perseessä ajelioita tarkoitan, että kun tietävät olevansa perässä.

Joona:
Muistaakseni maantiellä kun jarruttaa yhtäkkiä ilman syytä, on itse syyllinen ja korvausvelvollinen, mikäli ei pysty todistamaan, että väisti jotain isompaa eläintä. Niin pitää ollakin. Vauhtia voi hidastaa päästämällä kaasun ilman, että pitää tehdä lukkojarrutuksia. Isokin turvaväli hupenee maantienopeuksissa nopeasti vastaavassa tilanteessa, joten miten todistat ettei turvaväliä pidetty. Idiootteja on liikenne pullollaan.

leppäkeihäs:
Quote

Kannattaa sellainen foorumi etsiä toisalla, täällähän tämä on jo tapa. Seura täällä tekee kaltaisekseen mitä tässä olen vuodesta 2003 seurannut tätä kehitystä, täällä pitää tietty sävy olla jotta saa asian kuulumaan.

Niin no, minulla ei ole mitään henk. koht. esim. sinua vastaan, mutta välillä ärsyttää kun meinaa nämä liikenneketjut mennä suoranaiseksi tappeluksi. Tokihan se välillä on kiva väitellä ihan kunnolla. 

tjh80:
Quote

Niin no, minulla ei ole mitään henk. koht. esim. sinua vastaan, mutta välillä ärsyttää kun meinaa nämä liikenneketjut mennä suoranaiseksi tappeluksi. Tokihan se välillä on kiva väitellä ihan kunnolla. 

Eikä mulla sinua vastaan, kuten ketään muutakaan. Meikäläisellä on vaan tapana paisutella omia juttuja ja mopo karkaa.

Teemuxs:
Kyllähän näitä perässä roikkuvia riittää. Itse olin todistamassa peräänajotilannetta täällä Vihdissä kun sininen-Skoda roikkui kaverini mopon perässä kiinni (40-alue) sitten kun kaveri oli kääntymässä. Laittoi ajoissa vilkun päälle ja hidasti no eikös tämä Skoda sitten törmännyt kaverini mopoon. Kaveri loukkaantui lievästi. No tässä vaiheessa selvisikin että ko.Skoda oli liikkuvan poliisin siviiliauto. Joten paikallisella konstaapelilla oli vähän ihmettelemistä kun liikkuvat töppäilevät tällä tavalla. Näin Only in Vihti... 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page