Keskustelua liikenteestä

<< < (2597/3034) > >>

tom_joke:
Quote

Ei siinä mitään järkeä ole ( enkä sitä itsekään harrasta ennenkuin joku taas erehtyy "tulkitsemaan" ) mutta voitaneen myös kysyä että onkos sitten siinä kiilaamisessa?


On siinä se järki, ettei motoristi pääse siihen väliin keikkumaan ja horjahtaessaan kolhimaan mun auton kylkeä! 

tjh80:
Quote

Ihan vaan vittuillessasi.

Ihan vaan vittuillessani.

jari58:
Vähän jäitä hattuun nyt... vai foliohattu päähän

oh2dw:
Viime aikoina ollut näitä matalan sillan kanssa kisailleita kuorma-autoja. Oma kokemukseni 20 vuotta sitten: Kaverini asuntoauto talvehti tontillamme Mäntsälässä. Tuli sitten toukokuinen päivä, jolloin piti palauttaa auto omistajalleen. Hän oli pyytänyt mittaamaan autonsa korkeuden ilman suksiboxia (laivapaikkaa varten), ja olin tuon mittauksen suorittanut. Ajelin sitten lentoasemalle, ulkomaanterminaalin alakertaan, mittaustulos kirkkaana mielessäni. Totesin, että liikennemerkin mukaan, mahtuu menemään kannen alle. Sitten...räiskis pum! Pysäytin, ja totesin suksiboxin olevan päreinä auton takana. Joku kaveri seisoi tupakilla siinä vieressä, ja kun tulin keräämään romuja pois, hän totesi: "Taisi mennä kuljetuslaatikko hajalle". Mutisin jotain terävästä huomiosta, ja heittelin osat auton sisään.
Kyllä vähän hävetti palauttaa auto hyvälle kaverilleni. Toki, olemme kavereita vieläkin 

Pe7e:
No jopas tuli tosiaan kuumaa keskustelua, enemmän tai vähemmän aiheesta...

Quote

No mikset sitten anna asian olla, jos autot tekee niin, miksei mopoilijatkin?

Ahaa, eli sun mielestä siis kun korollisti on idiootti ja roikkuu perseessä, mopopellen täytyy olla vähintään yhtä idiootti ja tehdä samoin? Ja varmasti ruiskuttaisin sinne korollallekin sitä nestettä, jos siitä olisi jotain hyötyä. Tuollainen turha jarruttelu on idioottien hommaa, mutta tuo lasinpesuneste kyllä toimii mopopeelojen suhteen ja se ei ole missään mielessä väärin. Omaa tyhmyyttä jos siellä takana joku sitä saa naamalleen.

Quote

Kyllä toi lasinpesunesteen suihkuttelu on jokatapauksessa aika typerää touhua, vaikka joskus tekisi itsekin mieli vähän suihkauttaa.

Mikään ei ole niin typerää touhua kuin perseessä roikkuminen...

Quote

Muistaakseni maantiellä kun jarruttaa yhtäkkiä ilman syytä, on itse syyllinen ja korvausvelvollinen, mikäli ei pysty todistamaan, että väisti jotain isompaa eläintä. Niin pitää ollakin. Vauhtia voi hidastaa päästämällä kaasun ilman, että pitää tehdä lukkojarrutuksia. Isokin turvaväli hupenee maantienopeuksissa nopeasti vastaavassa tilanteessa, joten miten todistat ettei turvaväliä pidetty. Idiootteja on liikenne pullollaan.

Siis mitä? Mikä lasketaan "isommaksi eläimeksi"? Pitääkö olla vähintään hirvi, että saa tehdä lukkojarrutuksen? Ja eikö se turvaväli ole sen takanatulevan huolehdittava. Jos teen lukkojarrutuksen syystä tai toisesta, oli sitten hirvi, kettu tai vaikka lumikarhu, on sen takanatulijan pystyttävä pysäyttämään ennen kuin kolisee. Jos ei, turvavälihän on silloin ollut liian lyhyt. Se ei ainakaan tähän asti ole ollut edellä ajavan tehtävä huolehtia turvavälistä takanatulevaan.

Olis kiva tietää jotain faktojakin noista missä muka edelläajava on tuomittu syylliseksi peräänajossa... Kuulostaa kyllä niin typerältä ja kieroutuneelta, että voisi hyvin ollakin mahdollista täällä... Yleensähän noita jarruja vaan vilautellaan tuossa tilanteessa. Ja jos siitä on joku onnistunut ajamaan hanuriin, niin on saanut aika iholla tulla...

Quote

En kyllä ymmärrä mikä järki tuossa on kiilailla noin, kun siinä ei ajallisesti voita yhtään mitään.

Jep, tuo on kans kyllä yks taiteen laji. Kait ne on niitä samoja kusipäitä, jotka eivät (autollakaan) viitti valoissakaan odottaa jonossa kuten muut, vaan ajavat risteykseen asti viereistä kaistaa ja tunkevat sitten sieltä jonon väliin ja kääntyvät esim. vasemmalle... paskiaiset pärjää aina! Kyllä siellä joku nössö päästää aina eteen...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page