Keskustelua liikenteestä

<< < (2629/3033) > >>

verttim:
Quote

Niitä kaatumattomia mopedeja meni eilen (tänään), aamuyöllä kolmen aikoihin, tuossa Kantatie 41 varrella jopa kaksin kappalein, rinnakkain. Toinen ajoi reunaviivan päällä, toinen ajoi kiltisti rinnalla, käyttäen melkein puolet ajokaistasta. Turvallista touhua näin maantiellä, pimeään aikaan, eikä ollut edes kunnon lamppuja taaksepäin. Onneksi ittellä on Polarissa hyvät kaukovalot niin tuli nähtyä nuokin pellet ajoissa.

Piti antaa kyllä palautetta ajotavasta pitkän äänimerkin säestämänä. Turpaan tuollasia tartteisi vetää kun ei ole yhtään sitä järkeä päässä.

Mutta tässäkin mennään taas siihen, että mopoilijoita ylistetään suurimpina paskapäinä koskaan. Totta että niitä idiootteja on, mutta ei niitä nyt jokainen ole. Suurin osa niistä, sinun sanoja lainaten "idiooteista" on vain täysin vailla tarvittavaa liikennekasvatusta mitä saa autokoulussa. Nykyäänhän sitä ne saavat joten pitääkö uudet kuskit aivan heti lytätä kättelyssä niin kuin varmasti teet? En sano että sinun antama esimerkki olisisi nyt mitään huippukäytöstä tai lähellekkään sinne päin, mutta pitääkö sitä aina turvautua siihen suomalaiseen "puukkojunkkari" asenteeseen "turpaan tuollaisia tartteisi vetää.."? Varmasti olet itsekkin aiheuttanut samanlaisia tunteita liikenteessä muutama vuosi sitten. Mutta en tietenkään kiellä, voithan osoittaa asian niinkin että kaikkia pitää "vetää turpaan" jotka eivät kulje "yhteiskunnan standardien" mukaan.

Miksu:
*Pohdiskelee Vesalan työnantajan (mikäli ei ole vaihtunut) yhdistelmää jonka vilkut+kärrin valot eivät toimi, ryhmittyminen kusee ja ajotyyli on mielenkiintoinen...

verttim:
Quote

*Pohdiskelee Vesalan työnantajan (mikäli ei ole vaihtunut) yhdistelmää jonka vilkut+kärrin valot eivät toimi, ryhmittyminen kusee ja ajotyyli on mielenkiintoinen...

Sinäkin Mikko varmasti haluaisit lukea täältä, jos joku sinut tunnistanut foorumilainen tulisi huomauttelemaan sinun liikennekäyttäytymisestä?

dera:
Quote

Tuota hahmon/tekstin tunnistin pyöritetään helposti koti pc:llä.


Joo, lähinnä jos sitä dataa käytetään laajemmin, niin sen pyörittäminen onkin eri Itjuttu (täällä Englannissa kun kameroita on tuhansia, ja niiden dataa verrataan ristiin kun paikallistetaan tuplakilpiä jne).
Itse ANPR tunnistus yhdeltä kameraltahan ei ole kummoinenkaan juttu, tosin Suomessa rekkarit eivät pelaa tämän kanssa vielä. (X, K, H ja Y menevät sekaisin nykyfonteilla).

Joona:
Quote

Että samaa periaatetta noudattaen eivät mopoautojen omistajat ole vastuussa jos heidän asianmukaisesti parkkeeratut ajoneuvot kaadetaan toisten autojen päälle.

Eipä Petri näin väittänytkään.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page