Keskustelua liikenteestä

<< < (2633/3031) > >>

Joona:
Quote

Keksi mieluummin vaikka sen, miten estää kuskia lörpöttelemästä kännykkään ajon aikana...


Väitän että ne ketkä sähläävät puhelimen kanssa ovat niitä, jotka sähläävät myös ilman sitä puhelinta. Eli esim nopeus seilaa, auto seilaa sivusuunnassa, ei huomioi muuta liikennettä riittävästi yms. Puhelin sitten näillä henkilöillä vain vahvistaa sitä käytöstä.

dc10-30:
Moponuoret kävivät luvatta Venäjän puolella:
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2012/05/1551449/moponuoret-kavivat-luvatta-venajan-puolella

renaulttI:
Quote

Suurin osa niistä, sinun sanoja lainaten "idiooteista" on vain täysin vailla tarvittavaa liikennekasvatusta mitä saa autokoulussa. Nykyäänhän sitä ne saavat joten pitääkö uudet kuskit aivan heti lytätä kättelyssä niin kuin varmasti teet?


Autokoulun liikennekasvatus on ihan yhtätyhjänkanssa, jos asenne on ei ole kohdillaan. Kuka tahansa pystyy teoriakokeessa ja inssissä toimimaan hyväksymistä edellyttävällä tavalla vaikkei oikeasti sitten paskaakaan kiinnitä huomiota liikennesääntöihin tai kunnioita muita tienkäyttäjiä. Useimmilla ihmisillä korvienväli kehittyy siinä 15-18 vuoden välisenä aikana merkittävästi. Mutta siltikin on paljon sellaisia henkilöitä, jotka saa B-kortin vaikka todellisuudessa asenne on pahasti viturallaan ja oma käsitys taidoista pahasti yliarvioitu todellisuuteen nähden.

Kreeta:
Eikä mopokortissa edes ole inssiä vaan pyöritään vaan siellä katsastuskonttorin parkkiksella ja todistetaan että osataan käsitelllä sitä mopoa (ja täällä ainakin siitäkin pääsee aika löysästi läpi). Toki pari tuntia liikenteessä on, mutta autokoulu ei edes voi pakottaa ottamaan lisää tunteja vaikkei siellä sujuisikaan.

kille:
Quote

http://www.hs.fi/politiikka/Sunnuntaisuomalainen+Ministeri+est%C3%A4isi+autoilun+ilman+turvav%C3%B6it%C3%A4/a1305564706595

Voi herranjumala tämä vasemmistolaiskommunisti se taitaa olla pahimmasta päästä liikenneministereistä Ilmaista joukkoliikennettä lapsille, satelliittivalvontaa autoihin ja verotus km mukaan, turvavyöesto ja en muistakaan enää mitä muuta typerää tämä akka on keksinyt.


Eipä tuosta kannata pillastua, kun ole kyse muusta kuin mielipiteestä, jonka joku pikkulehti on ministeriltä sopivan kyllä/ei -kysymyksen esittämällä onkinut. Tuskinpa siihen on sen enempää aikaa ja verorahoja käytetty.

Sitäpaitsi, niin helppo toteuttaa että tuskin edes tuntuisi auton hinnassa. Ihme ettei ole jo.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page