Keskustelua liikenteestä

<< < (2685/3034) > >>

kume:
Nyt se selvisi, kyllä rekalla saa ajaa ylinopeutta: http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1288494711311.html?pos=ok-nln

Quote

Poliisi sanoi, että kuljettajalla oli varmaan kiire ja hän harmistui ajostani, koska he saavat ajaa 80 kilometrin alueella 90 kilometrin tuntivauhtia.

Joona:
Quote

Nyt se selvisi, kyllä rekalla saa ajaa ylinopeutta: http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1288494711311.html?pos=ok-nlnNo hyvä, että saatiin tähänki varmuus. Kehtaa jatkossa ajella rajoitinta vasten joka paikassa

En kuitenkaan ymmärrä, onko kyseessä trolli:

Iltasanomat]”En ole sen jälkeen ollut yhdenkään rekan tukkeena. Ohittelen tätä nykyä pikku Mersullani isoja rekkoja, etten vaan ole heidän tiellään”, hän kirjoittaa.

Eli siis tämä akka ohittaa pikkumersullaan ison rekan ettei vain ole tiellä. Eikö se siinä edessä nimenomaan ole tiellä, eikä siellä takana? Kyseinen kappale laittaakin epäilemään koko artikkelia.

Hyvin useinhan on kyse siitä, että jokin henkilöauto esim yöaikaan väkisin ohittaa, vaikka ei meinaakaan päästä (esim 100 alueella osa henkilöautoista ei vain meinaa päästä rekasta ohi). Kun ohi lopultakin päästään, ajetaan edessä 75-80. Kyllä minä ainakin annan räikkää ja valoshowta tällaisille saatanan hidastelijoille, jotka väkisin tunkevat siihen eteen hidastamaan matkantekoa. Tällaisia urpoja on liikenteessä luvattoman paljon. Etenkin yöaikaan. Usein kyllä sitten päästelenkin näistä idiooteista ohi heti ohituskaistan tullessa. Usein niistä pääsee ylämäkeen ohi kantavuuskuormalla, vaikka omakin vauhti hiipuisi alle 70:n.. Ja ohituksen jälkeen ne häviävät pimeyteen muutamassa minuutissa. Ehkä rekan takana vain ei pysty ajamaan ja siihen eteen täytyy tulla, vaikka ei ole edellytyksiä ajaa edessä.

En aja rajoitinta vasten ja muutenkin rajoitusten mukaan, mutta en myöskään tarpeettomasti hidastele. En myöskään henkilöautolla jää hidastelemaan rekan eteen enkä mene ohi ellei tarvitse.

dc10-30:
Ilta-Sanomat on täyttä roskaa.  Toki juttu on Aamulahden alunperin kirjoittama, mutta siinä matkalla Ilta-Roskaan se on mennyt jonkin skandaali suodattimen läpi.

Mutta lieneekö naisenkaan kertoma juttu lopulta ihan täysin tosi. Jotenkin voisin ajatella tämän naisen kosto mielessä vähän liioitelleen juttua. Vaikuttaa kaiken lisäksi myös täydeltä idiootilta. 

Pade:
Netin ihmeellisen maailman seasta löytyi Volvon uusi idea. Nimittäin jalankulkijalle tarkoitettu turvatyyny. Onko tässä edes järkeä?
Pienikin osuma vaikka parkkipaikalla jonkun ostoskassiin ja päng, turvatyyny pihalle ja autolunariin. Joo no jalankulkijan pää ei osu tuulilasiin mutta entäs jalat?
No omasta mielestä ei ole järkeä, mutta mitäs mieltä te muut ovat?

Miksu:
Volvon täytyy edes jostain pitää kiinni.

Mites muuten, kieltääkö mikään laki moottoripyörän/kevarin/mopon hinaamista toisella vastaavalla vehkeellä?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page