Keskustelua liikenteestä

<< < (2697/3031) > >>

Osguu:
Quote

Tuollainen yhden henkilön suora pilkkaaminen varmaan kannattaa lopettaa. Varsinkin, kun et itsekään aina esiinny täällä järjen jättiläisenä. Varmaan aika turha täällä julkisesti alkaa kertomaan, mitä joku on jossain tehnyt.


+1. Kaverilla, joka pätee ammatikseen yhdistelmiä ajaville rekan ajamisesta tietokonepelin kokemuksen perusteella ja väittää omistavansa kaatumattoman mopon ei tosiaan ole paljoa varaa huudella...

Miksu:
Quote

Varmaan Turun päässä 10-tiellä? Kun ei ole Forssan lähistöllä ainakaan.

Viimeks körötteli vastaan Riihimäen risteyksen lähellä, Vorssasta päi tulivat, oikee kaks kipaletta.  Ja ottaen nyt huomioon että pikkuveli saanu skodua enemmän romuks 2 kuukauden aikana vrt mitä minä 3 vuoden niin kyllä mää ny jotenkin sain sen pystyssä pysymää?  Ja missäköhän välissä oon pätenyt tietokonepelin PERUSTEELLA? Aikoinaan mainitsin että on sitä kärryn peruuttamista tullut "treenailtua".... No miten vaa herrat tykkäävät...

dc10-30:
Älä ruoki provoa. Se paisuu muodottomaksi. 

kume:
Siirrytään mopohommista tositoimiin. Minkä kellonajan laitan parkkikiekkoon yöllä klo 1.30, kun P-paikan lisäkilvessä 856b on kiekon kuva jossa aikarajat ovat: 6-24 / 30 min. Ainakin nämä vaihtoehdot tulevat mieleen:

1. Asetan kiekon ohjeen mukaisesti seuraavaan tasatuntiin klo 2.00, saanko nyt pysäköidä klo 6.30 saakka? Kiekostahan ei selviä sakottajalle olenko asettanut ajaksi klo 2.00 yöllä vai päivällä. Pienellä funtsimisella asia tietysti valottuisi virkamiehelle, mutta tätä ei voida häneltä edellyttää?
2. Totean että lisäkilven voimassaoloaika alkaa klo 6.00, jonka myös asetan kiekkoon. Mutta haluaisin lähteä duuniin vasta klo 6.59, eli saan mahdollisen pysäköintivirhemaksun klo 6.30 jälkeen.
3. Totean parkkikiekon käyttövelvollisuuden alkavan klo 6.00, joten määräyksen mukaisesti täräytän kiekoon seuraavan tasapuolitunnin, eli 6.30 ja saan pysäköidä laillisesti tavoittelemaani aikaan saakka. Vai saanko? mitä jos parkkipirkko onkin toteamassa tapahtuneen paikanpäällä jo klo 5.59, ja hän kirjoitaa minuutin kuluttua saapumisestaan virhemaksun asettamani ajan 6.30 perusteella. Kumpi meistä on väärässä?

Ja vielä yksi kysymys:

4. Jossakin lehdessä (Kaasujalka?) oli hiljattain kuva Pasilassa olevasta kummajaisesta: P-merkki + lisäkilpi 856b pysäköintikiekon käyttövelvollisuus ja kellon ajat + lisäkilpi 855b maksullinen pysäköinti. Onko tässä tapauksessa käytettävä pysäköintikiekkoa ja maksettava pysäköintimaksu, vai riittääkö pelkän maksun suorittaminen ja lipukkeessa olevan aikarajan noudattaminen? Lehden mukaan ymmärsin, että pelkän kiekon käyttäminen oli rangaistavaa, onko myös ainoastaan maksulipun esittäminen tämän perusteella penaltin paikka? Voi olla, että kyseinen kombinaatio on laillinen, maksullisuus ja rajoitettu pysäköintiaika voivat olla voimassa eri aikaan, mutta muistaakseni kyseisessä tapauksessa lisäkilpien kellonajat olivat ainakin osittain yhtäaikaisesti voimassa.

oh2dw:
Kun en tiedä, käytän maalaisjärkeäni

Olen kohdan 3 kannalla, kiekko 06.00 jolla saa pysäköidä 06.30 asti.

Kohta 4; jos on ostanut rahalla pysäköintiaikaa, ja laittanut lipukkeen näkyviin, ei kai siinä enää mitään kiekkoa tarvita? Kiekko vain silloin, kun paikka ei ole maksullinen, mutta ajalla rajoitettu.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page