Keskustelua liikenteestä

<< < (2701/3033) > >>

hynkel:
Quote

Kun noin pienestä asiasta saadaan jo tulkinnan vaikeuksia, niin tuumatkaapas "ohituskaistatietä" ysitiellä Turun päässä. Ajatus on ollut kaunis, mutta lain noudattaminen turvallisesti vaikeaa.

Olen kyllä tainnut tuosta tänäkin vuonna ajaa, mutta enpä ulkoa muista, mikä siellä on se ongelma?

Miksu:
Oletan että kyse on siitä leveäkaistatie-osuudesta Aurasta moottoritien alkuun:

Itse ainakin väännän siinä niin että jos joku edellä köröttelee hitaammin, toivon että oikeasti ajaisi oikeassa reunassa, pistän vilkun päälle ja menen ohi. Siinähän on näitä ohituskieltoalueita risteyksillä, mitkä pitää tietysti muistaa, mutta hyvin se toimii. Siitä tulee kuitenkin erittäin usein ajeltua. Nythän 9-tie on muuttunut 2-kaistaiseksi siitä Sikilän/Päivästön kohdalta Auran suuntaan? Ei vaan vieläkään taida olla viivoja maalattu...

kume:
Quote

Kun noin pienestä asiasta saadaan jo tulkinnan vaikeuksia, niin tuumatkaapas "ohituskaistatietä" ysitiellä Turun päässä. Ajatus on ollut kaunis, mutta lain noudattaminen turvallisesti vaikeaa.


7-tie Koskenkylästä Loviisaan on muutettu tietöiden vuoksi normaaliksi maantieksi. Leveäkaistatieosuus ja venäläinen ajokulttuuri ei ole paras mahdollinen yhdistelmä, mutta ei kai siellä liikennesäännöissä ollut mitään erityisiä tulkintavaikeuksia suomalaisille? Vauhtia ja vaarallisia tilanteita kyllä riitti piittaamattomien, usein myös suomalaisrekisterissä olevien autojen, kuljettajien toimesta.

kiikaroija:
Quote

Nythän 9-tie on muuttunut 2-kaistaiseksi siitä Sikilän/Päivästön kohdalta Auran suuntaan? Ei vaan vieläkään taida olla viivoja maalattu...

Kerro lisää. En ole muutamaan kuukauteen siellä ajanut. Onko siis leveäkaistatie poistettu?. Ei ainakaan yksi tuttu jolta just kysyin ja asuu ihan Nuortentalon/Aura kk:n risteyksen lähellä, ole mitään siinä huomannut Auran suuntaan. On sitten tosi leveät pientareet, jos näin on. Enkä ole kokenut itsekään tätä leveäkaistaosuutta ongelmaksi.

Miksu:
Siis jotain äiti (joka ravaa tuota pätkää työmatkana ja itsekkin siitä sukulaisten takia suhteellisen usein ajaa) selitti että siihen missä on 80 alue niin tulisi 2 kaistaa suuntaansa tms. On siinä keskellä leveäkaistatietä kyllä pikkuiset jäljet maalareille että siihen viivoitusta tulisi, mutta en tosiaankaan ole satavarma asiasta.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page