Keskustelua liikenteestä

<< < (2757/3034) > >>

kume:
Quote

Poliisi arvioi, että rekan perävaunu oli tämänhetkisten tietojen mukaan pysäköity asianmukaisesti.

Onko se tien laitaan jätetyn perävaunun aiheuttama onnettomuus, jos joku urvelo ajaa sitä päin? Vai olisiko niin, että onnettomuuden aiheuttaja olikin joku muu...


Höh, totta kai perään ajaja maksaa... eihän staattinen esine voi onnettomuutta aiheutta... eikä ainakaan se vaaranna liikennettä jos perävaunun pysäköi asianmukaisesti pimeälle tieosuudelle. Vaarallisia nämä ovat totta kai vain urveloille, sietävätkin kuolla pois meitä ei urveloita häiritsemästä! Tiedä vaikka olisivat ihan tarkoituksella tappaneet itsensä? turha näistä on kenenkään rekkaspeden kantaa syyllisyyttä.

jamann51:
Quote


Pidemmälle en sitten jaksanutkaan noita linkkejä selailla.

Kannattaa nyt Tatu lukea vaikka heti tuo seuraavakin.

kume:
Quote

Kannattaa nyt Tatu lukea vaikka heti tuo seuraavakin.


Ei kannata, siinä poliisi vaan luultavasti tutkii miten törmääjä vaaransi liikenteen.

jamann51:
  Niinpä niin... Täällä jo varmaan käsiteltykin,vaan kun olen vähempi tätä palstaa seurannut,niin vielä uusiksi.Miksi raskaalla kalustolla on lupa sallittua posotella 89 km/t?( 80 rajoituksella siis) Toistuu näköjään aina jos vain tie on vapaa! Tuostahan yleensä pitäisi tulla jo rikesakko. Ja onhan tuo 80 muuten ajoneuvokohtainen rajoitus myös!

Pe7e:
EI jumalauta mitkä ruuhkat joka paikassa taas äsken. Liekö ihmiset taas kerran pelästyneet tuota talvea. Kehä aivan tukossa joka suuntaan, samoin Tikkurilakin. Minne on ihmiset kadottaneet ajotaitonsa? Pelottaa melkein ajatella, että miten ajetaan 10 vuoden päästä, kun nytkään ei enää osata paskan vertaa.

Olen myös ihmetellyt, että miten se auto lähtee suoralla tiellä lapasesta. No nyt näin senkin, kun edessä ajava auto lähti heittelehtimään 40km/h alueella, ensin vähän, sitten pari metriä suoraan ja sitten olikin jo melkein kylki edellä menosuuntaan. Sen verran tuuri (nimenomaan tuuri, taidon kanssa mitään tekemistä) kävi, että auto kääntyi nokka menosuuntaan.  Tämän jälkeen jarru pohjaan ja täys stoppi keskelle tietä, jonka seurauksena meinasin itse ajaa tuon pellen perään. Onneksi hiljensin ajoissa jo kun ekan kerran lähti vippaamaan. Ilmeisesti kuski oli niin paniikissa ja meinasi jäädä siihen ihmettelemään, mutta parilla töötillä lähti jatkamaan matkaansa.. tosin puolet hiljempaa kuin heti sitten (mikä on ehkä aivan oikea ratkaisu tuossa tapauksessa...)

Ilmeisesti siellä oli joku M.Suomelan kaveri joka ei ole viitsinyt sijoittaa kunnon renkaisiin, kun autokaan ei ollut kovinkaan kummoinen...

Mistä muropaketeista niitä ajokortteja taas saikaan?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page