Keskustelua liikenteestä

<< < (2769/3033) > >>

Lonkka:
Moro!

Mitä mieltä olette siitä että tehokas auto provosoi kuljettajaa ajamaan ja näyttämään?

Harri

Pe7e:
Quote

Mitä mieltä olette siitä että tehokas auto provosoi kuljettajaa ajamaan ja näyttämään?

Enemmän se kyllä taitaa provosoida muita provosoimaan.  Siltä ainakin välillä tuntuu. Vaikka itse ajelisi kuinka nätisti tahansa, niin aina jostain liimautuu siihen puskuriin joku sankari tökkimään. Ja jos ei lähde mukaan tuollaiseen leikkiin, menee se kippo nurin sillä "kiusaajalla" jonka jälkeen sieltä paahdetaan kaksataa lasissa ohi, tai jäädään vielä siihen vierelle hinkkaamaan.

Allekirjoittanutta moinen huvittaa kovasti. Ja etenkin sitten kun, näkee minkälainen Ritari Ässä siellä on puikoissa. Vaikea sanoa kumpia enemmän, teinejä vai niitä keski-ikäisiä tai sen sopivasti ylittäneitä setiä. Varmaan jälkimmäisiä.

Toki ihmisiä on tässäkin asiassa erilaisia. Ei kaikki edes tarvitse sitä "tehokasta" autoa, kyllä ne mopotkin saa kulkemaan kovaa, ainakin aikanaan, kun joku sopivasti kiusaa.
Kovemmat näyttämisen halut taisi meikäläiselläkin olla silloin 18v ensimmäisellä 70hv autolla, kuin nykyään 350hv (jos tämä nyt lasketaan tehokkaaksi) autolla. Saattaa myös tuo ikä vaikuttaa jonniinverran.

Eipä sillä, välillä tulee ehkä itsekin vähän kutiteltua jos sattuu joku keskivertoa tehokkaampi/hienompi auto tai jopa samanlainen kuin itsellä eli "tallikaveri" kohdalle. Ja jos siellä on joku ns. samanhenkinen nuori (ja jos tuuri käy niin vieläpä nätti neito ) ratissa, niin se on enemmänkin sellasta "moromoro siisti auto sulla" -meininkiä, vaihdetaan katseita ja ehkä jopa hymyjä ja jatketaan matkaa. Mikäs sen hauskempaa varsinkin nyt kun kesäkin on tulossa.
Vanhemmilla herrasmiehillä tuntuu olevan enemmänkin totisempaa veren maku suussa "kato ku mä kyykytän sut" -touhua.  Näin ainakin omilla kokemuksilla....

Vinkkinä kaikille, että ottakaa rennosti siellä liikenteessä. Kuten jo tuossa sanoin kesä on tulossa, nastarenkaat on jo vähenemään päin, ja nyt voi jo ajella ihan vaan sen takia koska se on kivaa! Ei kannata hermoilla ja stressata turhista, eikä varsinkaan ärsyyntyä noista provosoivista keijoista... ainakaan niin herkästi. Talvella v*tuttaa ajaminen jo itsessään muutenkin, joten silloin saa vihata kaikkia muita tielläliikkujiakin ihan vapaasti.

Unzki:
Quote

kuin nykyään 350hv (jos tämä nyt lasketaan tehokkaaksi) autolla.

Onks Seatissa 350hp potkua? :O Kohtuu pirteä kun ei varmaan mitään erikoisempia paina.. Ootko päässy mittailemaan vboxilla tms 0-100 / 1/4-maili tms aikoja?

Miksu:
Mitä tehdä 350 hepalla kun 140 riittää? Mutta onhan sitä kiva provota R32 GT-T Skylliä oharilla menemällä Volvolla ohitte (se meni 90, itellä joku 105 vauhtia, rajotus 100) ja kattella ku se lähtee nii maa perkeleesti painamaan Mahtoko syynä olla itsellä tuo kauniimman sukupuolen edustajien runsas lukumäärä tai mitä. Ja kylhä noita on välillä iha hupaisiaa yritellä vaikka tietää ettei pysty mitenkään, jos toinen ees vähän tietää miten saa auton kulkemaan. Terveisin 1.6L Auris vs Audi Q7 motarilla.

Apina:
Quote

Mitä tehdä 350 hepalla kun 140 riittää?
Eikä pelkästään riitä, toisille se 140 tuntuu olevan tiellä pysymiseen liikaakin.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page