Keskustelua liikenteestä

<< < (2773/3033) > >>

Miksu:
Quote

No miten sä tajuat sen että niistä sun hehkuttamista Skylineista vedetään parhaimmillaan se 600hv ulos? Mitä hyötyä niistä on?
Sitäpaitsi milloin sä hommaat sen oman auton, ettei tarvii noista isukin leluista puhua?

Ratalelu on ratalelu... Ja Jagge ie oo isukin ja on mulla edelleen toi Volvo tossa pihalla. Röplem officer? 

susiluoto:
Pakko kertoa kun muistu mieleen näitä lukiessa, Vantaalla erään toimistotalon pihalla oli konttuurin ikkunan alla henkilökunnalla parkkipaikka, vanhempi ja nuorempi työntekijä siinä katselivat pihalle ja autojaan, nuoremmalla joku Dodge ja vanhemmalla Toyota, nuorempi sitten lausui"meinaatko Aarno että hevosvoimat tarttuis sinunkin autoon kun sen olet tuohon minun autoni viereen pysäköinnyt".

Joona:
Quote


Osaavat ne muutkin kuin rekkajoret järjestää näitä Kuninkuusajoja. Jostain syystä nämä kaverukset sahasivat rinnakkain varmaan 500m. Pitiköhän uudemman näyttää vanhalle, että kyllä kulkee! 


Kattelin, että meidän autohan siellä tulee vastaan, mutta en nyt varmaksi mene sanomaan

PeteL:
Quote

Jostain syystä nämä kaverukset sahasivat rinnakkain varmaan 500m. Pitiköhän uudemman näyttää vanhalle, että kyllä kulkee! 


Varmaan aiheutti hirveitä henkisiä kärsimyksiä, kun joutui ajamaan ihan 500 m noiden perässä, joutui laskemaan vauhdinkin 80:een 80:n rajoituksella....

Mistä voi hakea korvauksia?

ilmailukärpänen:
Quote

Niinpä... tuli taas mieleen muuan S.Aaltonen ja "Mitä tehdä navigaattorilla kun puhelinluettelon kartoillakin pärjää." Mitä sillä autollakaan tekee, kun polkupyörälläkin pääsee eteenpäin. Siinäkin on tehoja ihan riittävästi. Riippuu tosin enemmän kuskista paljon siinä niitä tehoja lopulta on...


Olipa ontuva vertaus. Tartuin väittämään ettei 140 hepalla pärjää. Varsin hyvin pärjää ja enemmän on toki kivempaa.

Quote

Nojoo, noi nykyaikaiset "lapaset" kiihtyy miten kiihtyy. Ajoin oisko ollut vm 2011-> VW Pololla, 1.4l vaparikone, ja voi ristus että oli kamala ajaa. Pieneenkin ylämäkeen sai polkea lusikka pohjassa (lue: oikeasti pohjassa) että pysyi edes sama vauhti yllä. Kyllä se taas alamäkeen kiihtyi. Milläs tollasella kiihdyttelet sinne motarille, kun saat revittää jo äärirajoille, että pysyy edes se 70km/h taulussa... mutta niin, mitäs sillä teholla tekee. No ei mitään.


Nyt tuli hippasen väritettyä tarinaa. Kesällä ajelin viikon Citigolla ja ei senkään pikkukone hyytynyt ihan pienestä mäestä. Lusikkaa ei mihinkään pohjaan tarvinut takoa. Ja motarilla meni huudattamatta kesärajoituksilla. Olin jopa yllättynyt kunka hyvin tuolla pärjäsi taajamien ulkopuolella. Odotukset olivat jotain tuollaista mitä kirjoitit.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page