Keskustelua liikenteestä

<< < (2777/3034) > >>

tuma:
Quote

Edelleen, Passat 2.0TDI motarilla 5.5l/100km.  Manuaali siis. Samoihin pääsin Turku keskusta - Masku välillä 2. vaiheen arvioivassa 1.6 litrasella dieseli-Astralla. Volvossa on kait 60L (wikipedian mukaan) tankki ja seuraavan kerran piti tankille mennä kun tripissä oli 600km. 10l/100km sekalaista, lähinnä maantieajoa. Tosin jokaikinen aamu tuon 6 päivän jakson aikana kylmällä koneella liikkeelle jne.

Hyvä Mikko että osaat meille "sedille" kertoa miten asiat oikeasti ovat. Eihän me noita itse ollenkaan osattaisi arvata. Ja tottakai uskotaan kaikki kertomasi kulutuslukemat.

Totta tuokin että hybriditekniikka on tulossa automaailmaan ja on kuulemma jopa mielenkiintoista liikennevaloista lähtiessä. Pienetkin sähkömoottorit vääntävät melko reilusti alusta asti.
Itse en koekäyttäjien ryhmään liity, vaan ajelen bensalla edelleen.

dera:
Quote


Jos sitä menis kattomaan V6 Riesoja, onhan niissä enemmän kuin 140hp, mutta hei, 2.0(D)OHC on liian mainstream. 


XR4i ja DOHC Sierroja omistaneena, osta se DOHC. Paljon parempi moottori kuin kölnin ihme.

Miksu:
Quote

Hyvä Mikko että osaat meille "sedille" kertoa miten asiat oikeasti ovat. Eihän me noita itse ollenkaan osattaisi arvata. Ja tottakai uskotaan kaikki kertomasi kulutuslukemat.
Voi jumalavita, mikä noissa on vaikea uskoa? Passatin välit sellaiset että kun ajo 130km/h niin kiekat olivat 2000rpm ja kesänakit alla. En sitten tiedä onko Italian markkinoilla eri välitykset kuin Suomessa vai mikä on. Astran lukemat kateltiin jostain omasta laitteestansa, mikä siinä autokoulun autossa oli...

Osguu:
Tuskin Mikon lukemat passatin osalta pahasti heittää. Viikonloppuna ajoin Kuopiosta Hesaan ja takas 1.6 bluemotion passatilla, kolme aikuista kyydiä. Mennessä 100 alueella vakkarissa 105, lusi-helsinki, vakkarissa 110. Keskikulutus 5,2l/100. Toiseen suuntaan kolmisensataakiloa painavampana, koko matka 100 vakkarissa ja 5,3l/100.

Välitykset tosiaan on sitä luokkaa, että tolla meidän mopokoneversiolla ei 6 vaihdetta kannata ennen 85km/h vauhtia tarjotakkaan.

Edit: lukemat sisältää myös kaupunkiajon Helsingissä (länsisatama-moottoritie) sekä vähän Kuopiossa.

E2: hieman kapeammilla, matalan vierintävastuksen kitkoilla päässyt parhaillaan tuon välin 4,4:lläkin, joskin talvirajoituksilla

kume:
Quote

Kuten kerroin, kesällä ajelin viikon verran Citigolla ja motarilla mentiin mittarin viisari 125-135km/h kohdalla, väli Kehä III-Lusin suora,  kulutus 4,6l/100km. Ei hullummin litraiselta perusbensakinneriltäkään.


Vaikuttavaa rahansäästöä!  Ajelin talven Faijan Rellulla ja kulutus oli pahimmillaan näytön mukaan 7.2 l/100 km/h, kyyti on ranskanpullassa jousituksen sekä suoraan ohjautuvuuden puolesta mukavaa ja ohjaamossa on hiljaista - mikä mahtaa olla ajonautinto tässä Skodan pikkumallissa em. parametreillä?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page