Keskustelua liikenteestä

<< < (2777/3033) > >>

Miksu:
Quote

Hyvä Mikko että osaat meille "sedille" kertoa miten asiat oikeasti ovat. Eihän me noita itse ollenkaan osattaisi arvata. Ja tottakai uskotaan kaikki kertomasi kulutuslukemat.
Voi jumalavita, mikä noissa on vaikea uskoa? Passatin välit sellaiset että kun ajo 130km/h niin kiekat olivat 2000rpm ja kesänakit alla. En sitten tiedä onko Italian markkinoilla eri välitykset kuin Suomessa vai mikä on. Astran lukemat kateltiin jostain omasta laitteestansa, mikä siinä autokoulun autossa oli...

Osguu:
Tuskin Mikon lukemat passatin osalta pahasti heittää. Viikonloppuna ajoin Kuopiosta Hesaan ja takas 1.6 bluemotion passatilla, kolme aikuista kyydiä. Mennessä 100 alueella vakkarissa 105, lusi-helsinki, vakkarissa 110. Keskikulutus 5,2l/100. Toiseen suuntaan kolmisensataakiloa painavampana, koko matka 100 vakkarissa ja 5,3l/100.

Välitykset tosiaan on sitä luokkaa, että tolla meidän mopokoneversiolla ei 6 vaihdetta kannata ennen 85km/h vauhtia tarjotakkaan.

Edit: lukemat sisältää myös kaupunkiajon Helsingissä (länsisatama-moottoritie) sekä vähän Kuopiossa.

E2: hieman kapeammilla, matalan vierintävastuksen kitkoilla päässyt parhaillaan tuon välin 4,4:lläkin, joskin talvirajoituksilla

kume:
Quote

Kuten kerroin, kesällä ajelin viikon verran Citigolla ja motarilla mentiin mittarin viisari 125-135km/h kohdalla, väli Kehä III-Lusin suora,  kulutus 4,6l/100km. Ei hullummin litraiselta perusbensakinneriltäkään.


Vaikuttavaa rahansäästöä!  Ajelin talven Faijan Rellulla ja kulutus oli pahimmillaan näytön mukaan 7.2 l/100 km/h, kyyti on ranskanpullassa jousituksen sekä suoraan ohjautuvuuden puolesta mukavaa ja ohjaamossa on hiljaista - mikä mahtaa olla ajonautinto tässä Skodan pikkumallissa em. parametreillä?

ovalila:
Quote

Mitä tehdä 350 hepalla kun 140 riittää? Mutta onhan sitä kiva provota R32 GT-T Skylliä oharilla menemällä Volvolla ohitte (se meni 90, itellä joku 105 vauhtia, rajotus 100) ja kattella ku se lähtee nii maa perkeleesti painamaan Mahtoko syynä olla itsellä tuo kauniimman sukupuolen edustajien runsas lukumäärä tai mitä. Ja kylhä noita on välillä iha hupaisiaa yritellä vaikka tietää ettei pysty mitenkään, jos toinen ees vähän tietää miten saa auton kulkemaan. Terveisin 1.6L Auris vs Audi Q7 motarilla.


Oliko tämä 140hp vertailulukema jota olen mielenkiinnolla seurannut ns. hihasta vedetty vai perustuuko jonkun olemassaolevan auton teholukemiin? Ei kai vaan sen Volvon? 

Cheers!

Orvo

Miksu:
Ihan siihen mitä tossa nyt on kaks viimisintä isoa ollu pihalla. Molemmissa se 140hp tuntuu riittävän. Tänään tuli ajettua Poriin ja takas Säkylän kautta. Ka 7.0L/100km. 2.0 Tdci ja Powershift. Mondeo tosin painaa sen 700kg enemmän kuin Volvo tyhjänä ja Volvo taitaapi vaa liikahtaa ripeemmin sillä 110 hepalla, mitä Mondeo 140lla. Molemmissa tosiaan automaatti.

Tänää meinas olla pientä kolarin tynkää Lieto As - Säkylä välillä. Siinä ajelin joku 90km/h mutkasta sisään, toisella puolella sitten oli samalla kaistalla tulossa vastaan joku mummo jollain Nissanillaan... Eks ihmiset osaa vaan kattoa noita ohituspaikkoja? Itellä menee monta paikkaa ohitte kun on liian varovainen...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page